Fostul prim-ministru al lui Vladimir Putin a plecat din Rusia! Nu se știe, deocamdată, unde se află acesta

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 mar 2023, 01:20

Fostul prim-ministru al lui Vladimir Putin a plecat din Rusia! Nu se știe, deocamdată, unde se află acesta

Sursa: Twitter

Fostul prim-ministru al lui Vladimir Putin a plecat din Rusia. Potrivit unui membru al partidului PARNAS, fostul prim-ministru rus, Mihail Kasyanov, a plecat din Rusia și este în Europa, dar nu a spus care este locația exactă.

Konstantin Merzlikin, membru al biroului consiliului politic al PARNAS, susține că fostul prim-ministru rus, Mihail Kasyanov, a plecat din Rusia. Anunțul a fost făcut după ce politicianul a declarat, la mijlocul lunii mai, că este în Europa, potrivit capital.ro.

Mihail Kasyanov, fostul prim-ministru al lui Vladimir Putin, a plecat din Rusia

„El nu se află acum pe teritoriul Federației Ruse, dar nu știu unde este și când se va întoarce”, a spus Merzlikin, potrivit agenției ruse RIA Novosti, citată de capital.ro.

De asemenea, Mihail Kasyanov a explicat că a plecat din țară după ce a izbucnit războiul în Ucraina.

Citeste si: Statele Unite ale Americii intenționează să vândă Ucrainei drone înarmate cu rachete ce ar putea ajuta la câștigarea războiului

„Sunt în Europa, dar nu dezvălui unde, deși este ușor de calculat”, a spus Kasyanov.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihail Kasyanov, în vârstă de 64 de ani, a creat, alături de alți politicieni, un „comitet anti-război”,  făcut în străinătate.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin este din ce în ce mai discutată

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin este un subiect principal discutat în administrația Biden, după ce serviciile de informații au arătat, la sfârșitul lunii mai, un alt raport. Raportul clasificat al SUA demonstrează că Vladimir Putin a revenit după ce făcut un tratament, în aprilie, pentru cancer în stadiu avansat, potrivit spuselor a trei lideri ai serviciilor de informații americane care au citit rapoartele, potrivit capital.ro.

Citeste si: Vladimir Putin se simte din ce în ce mai rău și n-ar mai avea prea mult de trăit. Serghei Lavrov, pe de-o parte, infirmă acest lucru

Oficialii de rang înalt, care reprezintă trei agenții de informații distincte, CIA (Central Intelligence Agency), DNI (Director of National Intelligence) şi DIA (Defense Intelligence Agency), au mai arătat că liderul Rusiei este tot paranoic și nestatornic față de puterea pe care o deține.

„Stăpânirea lui Putin este puternică, dar nu mai este absolută”, a declarat unul dintre ofițerii superiori de informații cu acces direct la rapoarte.

„Competiția în interiorul Kremlinului nu a fost niciodată mai intensă în timpul domniei sale, toată lumea simțind că sfârșitul este aproape.”, a mai mărturisit un ofițer.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.