Fostul puscarias care a batut pana la lesin o salvamontista din statiunea Straja, a fost arestat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 02:45

„Imi pare rau, eram amandoi bauti si nu stiam ce fac”, asta a spus individul in fata magistratilor. Deloc impresionata de regretele lui, victima spune ca are de gand sa mearga pana-n panzele albe ca sa i se faca dreptate.

Daca sambata noaptea, pumnii grei ii zburau in toate directiile, acum, Sorin Palesica a fost scos cu mainile la spate. Din batausul fioros, individul a venit ca un mielusel. Degeaba s-a cait in fata magistratilor si-a victimei.

Tot astazi, dar in fata politistilor, a ajuns si Miruna Inel, victima fostului puscarias. Vizibil afectata, ea sustine ca nu are de gand sa dea inapoi, chiar daca, in seara cu pricina ar fi fost amenintata cu moartea.

Nimic din toate acestea nu s-ar fi petrecut, daca individul nu ar fi facut un abuz. Groaznicul atac l-ati mai vazut, dar iata ce au surprins camerele dupa sangeroasa bataie.

Agitat, suspectul pare gata de o noua bataie. In tot acel timp, o alta camera video surprindea momentul in care fata, ramasa inconstienta, era tarata in afara barului. Moale ca o carpa, o prietena de-a ei, dar si jandarmul montan, care, intr-un final s-a dezlipit de scaun,  fac eforturi sa o traga afara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cat timp fata agonizeaza, jandarmii montani chemati de urgenta il iau pe sus pe bataus, cat e el de mare.


In urma lui iese si cealalta victima, DJ-ul localului. E ranit si tine un servetel in dreptul nasului din care-i curge sange.

La fel de socanta, ca iesirea monstruoasa a interopului, a fost atitudinea jandarmului montan, care statea umar in umar cu el. De frica sau din nepasare, subofiterul nici nu s-a clintit. A tras pasiv din tigara si s-a uita ca la un film la scena de groaza care i se derula in fata.

Barbatul este urmarit penal si ar putea fi trimis in judecata. In trecut, jandarmul a mai fost martorul unei agresiuni asemanatoare. Atunci, a fost ranit in zona gatului cu o sticla sparta, pentru ca a intervenit. Probabil ca intamplarea care l-a adus atat de aproape de moarte l-a facut sa stea pe margine.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.