Fostul sot al cantaretei Amy Winehouse, in coma

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 01:45

Blake Fielder-Civil, fostul sot al cantaretei britanice Amy Winehouse, a intrat in coma, dupa ce a consumat in exces droguri si alcool.

 Blake Fielder-Civil, care s-a casatorit cu Amy Winehouse la Miami, in 2007, a fost gasit in patul sau, pe punctul de a se ineca cu propria voma, de Sarah Aspin, mama fiului sau in varsta de 15 luni, Jack. Pacientul a fost transportat de urgenta la o clinica din comitatul britanic Yorkshire, potrivit mai multor surse, informeaza contactmusic.com.

Fielder-Civil a fost conectat la un aparat de sustinere a functiilor vitale, dupa ce si-a inghitit limba si cateva dintre organele interne au incetat sa mai functioneze.


"Medicii nu stiu cum vor evolua lucrurile si l-au plasat intr-o coma indusa pentru a il ajuta. Ma rog pentru ca el sa supravietuiasca, dar trebuie sa ma pregatesc si pentru situatia in care el nu se va mai trezi niciodata", a declarat Sarah Aspin pentru tabloidul The Sun.

Blake Fielder-Civil, a carui fosta sotie Amy Winehouse a murit in iulie 2011, s-a luptat multi ani cu dependenta de heroina si a marturisit, intr-un interviu exploziv din 2008, ca el a fost persoana care i-a oferit droguri artistei britanice, determinand-o sa devina la randul ei dependenta de
cocaina si heroina.
A cunoscut-o pe Sarah Aspin intr-o clinica de dezintoxicare.

Blake Fielder-Civil si Amy Winehouse s-au casatorit la Miami in 2007, iar mariajul lor s-a incheiat printr-un divort pronuntat in 2009, intr-o perioada in care Blake se afla deja la inchisoare.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la varsta de 27 de ani, dupa ce s-a confruntat multi ani cu dependenta de alcool si de droguri.
Moartea ei a fost una "accidentala"- potrivit rezultatelor anchetei facute de politie-, cauzata de abuzul de alcool.