Fostul soț al Mirelei Retegan a contribuit în proiectul Gașca Zurli. Iată cine este tatăl Mayei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 apr 2024, 11:50

Fostul soț al Mirelei Retegan a contribuit în proiectul Gașca Zurli

Sursa: Facebook Mirela Retegan

„Tanti Prezentatoarea", așa cum este cunoscută Mirela Retegan de către fanii proiectului Gașca Zurli a dezvăluit cum a ajutat-o fostul soț în crearea universului pentru cei mici.

Mirela Retegan este apreciată de sutele de mii de copii ce urmăresc proiectul Gașca Zurli, fiind astfel cunoscută sub numele „Tanti Prezentatoarea". Aceasta este mândra mamă a unei fete de 19 ani, ce a inspirat-o să formeze fenomenul Gașca Zurli, ce a luat cu asalt România, cu toate acestea Mirela Retegan nu mai este cu tatăl fetei. Iată cine este fostul soț al Mirelei Retegan și cum a ajutat-o în crearea proiectului.

Fostul soț al Mirelei Retegan a contribuit în proiectul Gașca Zurli

Mirela Retegan a produs un fenomen în urmă cu 15 ani, atunci când a decis să pună bazele proiectului Gașca Zurli. Aceasta nu a fost singură în tot acest proces, ci a fost ajutată de către fata ei, Maya, și fostul ei soț. Mirela Retegan a decis să facă o schimbare în lumea copiilor atunci când fata ei a împlinit 4 ani, fiind și momentul în care aceasta a decis să divorțeze de tatăl Mayei.

Aceasta era obișnuită cu nevoile unui copil, așa că i-a fost ușor să găsească lipsurile din universul celor mici. Fondatoarea și-a dorit ca proiectul Gașca Zurli să se axeze pe educația copiilor prin joacă, iar aceasta fiind mamă, știa exact cum să răspundă acestor nevoi ale părinților. Cu multă muncă și în urma unui proces îndelungat, Mirela Retegan a scris toate cântecele interpretate de Gașca Zurli, iar fotul soț al fondatoarei a compus muzica pentru acestea.

Citește și: „Îmi promit să nu mai uit asta niciodată” Vero Căliman a ales să se întoarcă la activitățile alături de copii. Cum a fost surprinsă fetița Zurli, într-o zi de duminică

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În cartea "Pledoarie pentru mami și tati" găsești tot ce vrei. Am muncit amândoi să rămânem în aceeași echipă- de părinți buni în viața copilului nostru, chiar dacă ne-am despărțit când ea avea 4 ani. El a compus muzica pentru toate cântecele Zurli și este prezent în viața noastră. După majoratul Mayei, eu nu m-am mai implicat și ei construiesc singuri relația. Iar noi ne amuzăm pe seama greșelilor din tinerețe.",

a răspuns Mirela Retegan, a răspuns Mirela Retegan într-un comentariu pe pagina acesteia de Facebook, atunci când o internaută a întrebat-o de ce nu vorbește despre tatăl Mayei.

Cum a trecut Mirela Retegan peste divorțul de fostul soț?

Mirela Retegan a avut o relație cu un cunoscut artist care făcea furori în anii 2000, mai exact de unul dintre artiștii ce făceau parte din trupa Stigma.

Fondatoarea Gașca Zurli a fost căsătorită cu Cornel Sorian, iar relația celor doi a fost întregită de venirea pe lume a Mayei, însă cu toate acestea, iubirea celor doi nu a rezistat foarte mult, deoarece au decis să se despartă atunci când fata lor avea doar 4 ani.

Cu toate că este un subiect sensibil pentru aceasta, Mirela Retegan recunoaște că relația dintre ea și fostul ei soț a fost salvată de către Maya, deoarece i-a învățat cum să comunice într-un mod sănătos și să fie părinți exemplari pentru aceasta. 

„Nicio despărțire nu e frumoasă, dar pe noi ne-a salvat Maya. Pe mine, în spe­cial, pentru că a trebuit să înțeleg că ferici­rea copilului meu este mai importantă decât nefericirea mea și atunci, din cenușa relației noastre, a adulților, am început să construiesc Pasărea Phoenix, mai exact aripile de care avea nevoie fetița noastră. Ea nu putea să crească doar cu o aripă. Știam sigur că are nevoie de amândouă și că, mai devreme sau mai târziu, va trebui să fâlfâie zdravăn ca să-și atingă propriile visuri„, spunea Mirela Retegan potrivit viva.ro.