Fotbalistii Stelei au fost suprinsi in ipostaze socante!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:28

Paparazzi i-au surprins, duminica dimineata, pe Stefan Nikolici, Gabi Matei, Novak Martinovici si pe Mihai Costea in timp ce se intorceau dintr-un club bucurestean. Imaginile surprinse sunt socante.

Atacantul Stefan Nikolici a fost filmat si fotografiat in timp ce vomita de pe geamul unui taxi, la fel si Mihai COstea. Cei doi abia se mai tineau pe picioare. Gabi Matei, cuprins serios de aburii alcoolului, a urinat pe gardul unei biserici. Sarbul Novak Martinovici a fost singurul care a ramas pe picioare la plecarea din club. 

 

La auzut acestei vesti, patronul Stelei, Gigi Becali, a fost socat: "O sa ajunga boschetari! Mi-e rusine mie de rusinea lor! Am ramas mut, nu stiu ce sa mai zic.

Sa bei pana ajungi sa vomiti pe geamul masinii... Hai, pe Nikolici il stiam, dar pe pustiul asta, pe Matei...".

 

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca nu ii va pedepsi pe linie sportiva pe cei patru jucatori. "Erau in timpul liber. Poate vor lua o amenda". Conform unor martori, Mihai Stoica, managerul general al Stelei, se afla la masa cu jucatorii cand acestia s-au facut pulbere.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Sursa foto: evz.ro

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.