Foto Andreea Mantea, schimbare radicală de look! "Wow, ce SEXY ești!" Toți au ramas cu gurile căscate!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 08 sep 2020, 09:45

Frumoasa prezentatoare a show-ului matrimonial "Puterea dragostei", difuzat pe Kanal D, a decis să facă o schimbare de look.

Andreea a postat de curând pe profilul său de Instagram o fotgrafie în care le arată fanilor ce geacă și-a luat de curând, obiect vestimentar de care este foarte mândră. 

Citeste si: Foto Baiatul Andreei Mantea, tot mai frumos pe zi ce trece! Acum e clar cu cine seamana! Uite cat de scump e

Selfie-ul a atras pe loc aprecierile și comentariile fanilor săi, mai ales că mai există un detaliu legat de infățișarea Andreei, aceasta schimbându-și coafura.

Dacă ne-am obișnuit să o vedem cu parul drept, de data aceasta, Andreea Mantea ne-a surpins, în mod placut, cu niste bucle de toată frumusețea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iată schimbarea de look a Andreei:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.