FOTO Asemănarea este izbitoare! Iată cu cine seamănă, de fapt, băiatul Ilincăi Vandici: „Decideți voi cu cine seamănă copilul”

Author: Lavinia Medrea

FOTO Asemănarea este izbitoare! Iată cu cine seamănă, de fapt, băiatul Ilincăi Vandici: „Decideți voi cu cine seamănă copilul”

Sursa: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, îngrădita prezentatoare a show-ului fenomen de modă „Bravo, ai stil!” difuzat pe Kanal D, a postat câteva fotografii care au uimit fanii.

Ilinca Vandici, îndrăgita prezentatoare a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”  difuzată pe Kanal D a uimit pe toată lumea după ce a postat niște fotografii pe Instagram cu fiul ei, Zian, și cu ea împreună cu soțul ei, atunci când erau mici.

Iată cu cine seamănă micuțul Zian! Ilinca Vandici: „Decideți voi cu cine seamănă copilul”

Ilinca Vandici are un fiu, Zian, pe care îl iubește necondiționat și pentru care ar face orice ca să-i fie bine. 

Recent, îndrăgita prezentatoare TV a postat o fotografie cu soțul ei și cu ea din copilărie, dar și cu fiul ei, Zian. 

Citeste si: Lacrimi amare în Gala Bravo, ai stil! Celebrities. Tibi Clenci, cu ochii înlăcrimați, iar Ilinca Vandici nu a mai rezistat și și-a șters lacrimile. Ce se întâmplă în platoul competiției

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Avem o situație... Poza 1- Andrei, poza 2 -eu, poza 3- evident Zian… Decideți voi cu cine seamănă copilul! Aștept comentariile voastre! Sper să ziceți ca seamănă cu mine”, a scris Ilinca Vandici, pe Instagram. Fotografiile au adunat peste 6.000 de aprecieri și, bineînțeles, marea majoritate a comentariilor au aprobat că Zian seamănă leit cu tatăl lui și soțul Ilincăi, Andrei Neacșu. 

Ilinca Vandici a mers la terapie pentru a-și îmbunătăți relația cu fiul ei

Ilinca Vandici și-a dorit mereu să știe cât mai multe despre ce înseamnă să fie, cu adevărat, o mamă bună pentru Zian. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu este ușor, dar, pentru binele lui Zian, ar face tot ce e posibil ca să se înțeleagă mai bine cu el.

Citeste si: Viviana Sposub a făcut măcel printre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. A ajuns în fruntea clasamentului după doar o Gală

„Am învățat să-mi ascult copilul, să-l înțeleg. Eu credeam că fac, dar nu făceam real, nu puteam să-l înțeleg. În momentul în care un copil începe și urlă, el urlă dintr-un motiv anume, sau că vrea atenția ta sau că tu nu l-ai băgat în seamă și că el are nevoie de asta.”,  a povestit Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici este mândră că a luat decizia de a merge la terapeut.

După părerea ei, relația cu fiul său, Zian, s-a îmbunătățit foarte mult.