Foto Ce motor șmecher și-a luat None de la "Puterea dragostei"! O adevărată bijuterie pe două roți

Autor: Raluca Vitu

Desi a ieșit din casa “Puterea dragostei” de câteva săptămâni bune, None Madalin nu a renunțat să mai comunice cu fanii săi și cu toți cei care l-au susținut cât timp s-a aflat în Istanbul.

None își ține “noninșorii”, cum le spune el susținatorilor, la curent cu tot ceea ce face. De curând, tanarul a anunțat pe rețelele de socializare ca se află la mare, pe plaja din Mamaia. S-a dus acolo să se distreze și cu acest prilej le-a arătat tuturor noua sa achiziție în materie de cai poutere: o superbă motocicletă Yamaha.

Citeste si: Foto Ce mama SUPERBA are Lavinia de la "Puterea dragostei"! De la ea a mostenit frumusetea

Iată ce motor și-a luat None:

Citeste si: Foto Bolidul de lux al lui Alex de la "Puterea dragostei" atrage femeile ca un magnet! Uite ce mașina de fițe are

None Madalin, unul dintre concurenții pe cât de îndrăgiti, pe atât de controversați din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D, “Puterea dragostei”, a stârnit pasiuni nebune în randul multor femei din casa iubirii cât timp s-a aflat în emisiune.

Citeste si: [Video] S-a intors roata! De ce a lasat None de la "Puterea dragostei" Mertanul pentru TRABANT

La începutul lunii martie, None a fost eliminat din casa iubirii, în urma voturilor publicului.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.