FOTO - Ce trup de zeita! Carmen de la Salciua face parada costumelor de baie vara asta. Uite ce colectie impresionanta are artista

Autor: L.S.
video Foto(5)

Carmen de la Salciua imbina utilul cu placutul si se relaxeaza la soare, ori de cate ori are ocazia. Uite ce colectie de costume de baie etaleaza artista, de cand a slabit

Indragita cantareata, fosta sotie a lui Culita Sterp, impresioneaza din nou. Carmen de la Salciua pare ca e intr-o forma de zile mari si nu doar in ce priveste infatisarea. Din ce in ce mai increzatoare si din ce in ce mai dezinvolta, artista imbina utilul cu placutul si se bucura de soare, chiar daca nu are prea multe zile libere.

Carmen si-a propus anul trecut sa slabeasca si se pare ca si-a indeplinit promisiunea! Cantareata este tot mai subtirica, iar asta nu face decat sa ii dea curaj.

Tanara nu rateaza nicio ocazie sa se fotografieze in costum de baie, mai ales ca acum are si un trup de zeita, asa cum spun multi dintre fanii ei de pe retelele de socializare.

Carmen de la Salciua a facut o adevarata parada a costumelor de baie in vara aceasta si, trebuie sa recunoastem, toate i se potrivesc de minune si arata fantastic pe corpul parca sculptat.

Iata ce bine arata cantareata in costumele de baie:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum au fost surprinsi Plusica si Iancu Sterp! Nimeni nu astepta sa ii vada asa

Citeste si: Cadou INEDIT pentru Simina de ziua ei! A sarit pe el si l-a sarutat imediat!

Citeste si: Rasturnare de situatie! Ce i-a spus Gheorghe Dincă Alexandrei, înainte de a o ucide! Detalii halucinante