FOTO | Celebra Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, chipeșul actor Kaan Yıldırım! În ce țară și-au unit destinele cei doi îndrăgostiți și ce ținute superbe au purtat la nuntă 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 sep 2024, 13:44
Pinar Deniz și sotul ei Kaan Yıldırım Foto(4)

Pinar Deniz și carismaticul actor Kaan Yıldırım s-au casatorit

Sursa: Instagram Kaan Yıldırım

Îndrăgita Pinar Deniz, eroina producției Secrete de familie și carismaticul actor Kaan Yıldırım s-au căsătorit departe de Turcia! Iată ce ținute uluitoare au ales cei doi miri și cum au fost surprinși la fericitul eveniment!

Superba actriță Pinar Deniz și alesul inimii sale, actorul Kaan Yildirim și-au unit destinele la Roma, pe 17 septembrie, într-un decor de poveste. Chipeșul Kaan Yildirim a fost până de curând, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia. Presa turcă a scris că tânărul este moștenitorul unei averi impresionante, deoarece familia lui deține o importantă companie farmaceutică. Cei doi actori s-au cunoscut în anul 2022, iar după doar câteva luni de relație s-au logodit, în timpul unei vacanțe în Veneția.

Nunta a avut loc pe 17 septembrie 2024 și s-a desfășurat la Roma, alături de familie, într-un cadru restrâns.

Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, actorul Kaan Yıldırım

Îndrăgită actrița Pinar Deniz (30 de ani) și Kaan Yıldırım (37 de ani) au hotărât să se căsătorească civil la Roma, pe 17 septembrie. Potrivit presei din Turcia, la nuntă, frumoasa actriță a purtat o rochie albă superbă, creată de Vivienne Westwood, iar mirele a ales o ținută elegantă, marca Tom Ford.

Citește și: Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu, protagoniștii serialului Secrete de familie, pe covorul roșu la Internațional Emmy Awards 2023! Iată cum au strălucit cei doi actori în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului 2023

Se pare că Pinar Deniz trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, deoarece pe lângă nunta desfășurată în Italia, aceasta ar fi aflat de curând, potrivit unui cotidian turcesc, că este însărcinată cu primul ei copil.

Recent, actrița a fost întrebată de reporteri dacă este adevărat zvonul despre sarcină, însă ea s-a înroșit la față și nu a vrut să confirme, dar nici nu a negat vehement.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Pinar Deniz, carieră de succes în domeniul actoriei

Pinar Deniz s-a născut în anul 1993, în Adana, unde a copilărit și a studiat până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Istanbul, pentru a-și continuă studiile. La îndemnul familiei sale, tânăra s-a înscris la Facultatea de Relații Publice și Publicitate, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, dar treptat a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu și a hotărât să se îndrepte către o școală privată de teatru care i-a oferit șansa să pătrundă

în lumea actoriei așa cum își dorise încă din perioada adolescenței.

Citește și: Pinar Deniz, eroina serialului Secrete de familie, apariție spectaculoasă în cea mai recentă vacanță! Iată unde au ales ea și logodnicul ei să petreacă zilele libere de Ramazan Bayram

În anul 2017, Pinar Deniz a debutat pe platourile de filmare ale producției Fresh Start, care i-a deschis drumul către noi oportunități pe plan profesional.

Tânăra actriță a continuat să joace în seriale și filme de excepție, care i-au adus multe reușite dar și multă râvnită celebritate.