FOTO Cine este noul iubit al lui Hande Erçel. Actrița din serialele turcești este mai fericită ca niciodată în brațele lui

Editor Web: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 feb 2024, 01:40

Cine este noul iubit al lui Hande Erçel

Sursa: Instagram Hande Erçel

Hande Erçel, cunoscută pentru rolurile sale din „Dragostea plutește în aer” și „Perla neagră”, se pregătește de un nou proiect în care va juca alături de Burak Deniz.

Cât despre viața ei personală, tânăra actriță are o relație cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia.

Cine este noul iubit al lui Hande Erçel

Hande Erçel se pregătește de un nou proiect produs de Fox Turcia, intitulat „Străinul din mine”, unde va juca alături de Burak Deniz.

Citește și: Hande Ercel trăiește o nouă poveste de dragoste? Actrița a lămurit zvonurile apărute recent în presa turcă! Iată ce a spus superba Hande despre posibila relație cu un renumit jucător de baschet!

Hande Erçel este într-o frumoasă relație cu un miliardar celebru, Hakan Sabanci, în vârstă de 32 de ani. În urmă cu câteva luni, s-a speculat că cei doi formează un cuplu după ce s-au întors împreună dintr-o vacanță la Paris și au fost surprinși. Adevărul a ieșit la iveală după ce jurnaliștii i-au văzut împreună în aeroportul din Istanbul.

Hande Erçel, mai fericită ca niciodată

Hande Erçel și Hakan Sabanci nu au negat că sunt împreună, ba chiar au confirmat zvonurile și au și detaliat totul presei. Cei doi au o frumoasă relație de dragoste și se bucură de prezent, împreună. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20315801/1/copie-a-dimensiune-pt-cover-site.jpg

Hakan Sabanci este un influencer de succes și are aproape 270.000 de urmăritori doar pe Instagram. Este moștenitor al familiei Sabanci, una dintre cele mai bogate familii din Turcia, iar părinții lui au adunat o avere estimată la 20-30 de miliarde de dolari.

Vestea că Hande Erçel și Hakan Sabanci sunt împreună a uimit fanii actriței, care așteaptă cu nerăbdare ca frumoasa brunetă să revină pe micile ecrane.

Citește și: La mulți ani, Hande Erçel! Câți ani a împlinit frumoasa actriță și cum a fost surprinsă de ziua ei! Iată ce declarații a făcut recent despre viața ei amoroasă!

Filmările pentru serialul „Străinul din mine”, în care joacă Hande Erçel și Burak Deniz în roluri principale, vor începe în mijlocul lunii martie și va fi difuzat în Turcia anul acesta. Toată acțiunea se va concentra asupra temei personalității multiple, iar scenariul va fi realizat de Ethem Ozișik, cunoscut și pentru producții precum „Marasli” și „Soz”.