Foto! Cum a arătat ultimul gol al lui Hagi pentru România! Mulțimea s-a ridicat în picioare la ultimul meci al Generației de Aur

Autor: Andrei Costanda

Generația de Aur a disputat meciul de retragere în fața marilor legende ale lumii.

Sursa: Instagram

Pe 25 mai 2024, pe Arena Națională din București, Generația de Aur a României a disputat un meci de retragere împotriva unei selecționate mondiale, marcând un moment memorabil în istoria fotbalului românesc.

Pe 25 mai 2024, Arena Națională din București a fost martora unui eveniment istoric: meciul de retragere al Generației de Aur. În fața unei mulțimi entuziaste, Gheorghe Hagi a marcat ultimul său gol pentru România, dintr-un penalty, într-un moment care a electrizat publicul prezent.

Hagi a marcat ultimul său gol pentru România

Meciul, care a reunit foști mari jucători ai României, a fost un adevărat spectacol pentru cei peste 50.000

de fani din tribune. Generația de Aur, reprezentată de nume sonore precum Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu, s-a confruntat cu o selecționată mondială formată din foști jucători de renume internațional.

Momentul culminant al serii a fost, fără îndoială, ultimul gol al lui Gheorghe Hagi. În repriza a doua, Hagi a executat un penalty cu precizia și eleganța care l-au caracterizat de-a lungul carierei sale.

Mingea a fost plasată perfect în colțul din dreapta al porții, lăsând portarul fără șanse. Publicul s-a ridicat în picioare, aplaudând frenetic și scandând numele lui Hagi. Emoțiile au fost intense, atât pentru jucători, cât și pentru fani, care au retrăit pentru câteva momente gloria vremurilor trecute.

„Este o seară specială, plină de emoții. Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră de-a lungul anilor. Acest gol este pentru voi, pentru toți cei care ați crezut în noi și ne-ați fost alături”, a declarat Hagi cu lacrimi în ochi după ce a marcat.

Citește și: A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Horoscopul pentru ziua de luni, 27 mai 2024: Minciuna are picioare scurte pentru acești nativi

José Mourinho: „Este o onoare să fiu aici

În cadrul evenimentului, José Mourinho a ținut un discurs emoționant, aducând un omagiu Generației de Aur: „Acești jucători au fost inspirația pentru multe generații. Am avut mereu o mare admirație pentru Hagi și colegii săi. Fotbalul românesc a fost pus pe harta mondială datorită lor. Este o onoare să fiu aici, să asist la acest moment special și să îmi arăt respectul pentru ceea ce au realizat în carierele lor.”

.

Evenimentul nu a fost doar despre fotbal, ci și despre recunoștința și emoțiile trăite de-a lungul anilor. Pe lângă meciul propriu-zis, fanii au avut ocazia să participe la diverse activități, inclusiv sesiuni de autografe și expoziții. Biletele pentru acest eveniment special s-au vândut rapid, mulți dorind să ia parte la această seară unică.

Atmosfera a fost electrizantă, cu emoțiile la cote maxime pe tot parcursul serii.

Discursurile emoționante ale jucătorilor și ale oficialilor au subliniat importanța acestui meci nu doar pentru cei prezenți pe stadion, ci și pentru toți românii care au trăit momente de bucurie și mândrie datorită Generației de Aur.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?