Foto: Cum arăta Anda Adam la începutul carierei. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” este complet schimbată

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 sep 2022, 08:00
anda adam la inceputul carierei Foto(5)
Anda Adam, cântăreață
Sursa: instagram

Puțini sunt cei care își mai amintesc cu arăta Anda Adam, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, la începutul carierei. Vedeta a trecut, de-a lungul timpului, prin nenumărate schimbări din punct de vedere fizic.

Imaginile cu Anda Adam de la începutul carierei sunt cea mai bună dovadă a faptului că vedeta a trecut printr-o transformare spectaculoasă de-a lungul timpului. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” și-a dorit mereu să se transforme în cea mai bună versiune a ei, atât din punct de vedere fizic, cât și profesional, astfel că nu s-a ferit să încerce lucruri noi și să apeleze la mici artificii care să o ajute să obțină rezultatele dorite.

Anda Adam de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a recunoscut că are operații estetice și a vorbit de fiecare dată deschis despre acest subiect. 

Cum arăta Anda Adam la începutul carierei? Imaginile cu concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” care fac furori pe internet

Cum arăta Anda Adam la începutul carierei? Ei bine, transformarea vedetei este spectaculoasă! Anda Adam s-a lansat în muzică în anul 1999, aceasta ajungând în atenția publicului după colaborarea cu R.A.C.L.A pentru melodia „Nu mă uita”.

Vedeta impresiona la acel moment prin vocea ei, dar și formele ei pline atăgeau toate privirile. Brunetă, cu părul lung și creț, Anda Adam era o adevărată apariție și întorcea automat toate privirile.

Ce operații estetice are Anda Adam?

Pe măsură ce anii au trecut, Anda Adam a simțit nevoia să facă mici schimbări din punct de vedere fizic. Nu doar că a decis să renunțe la părul brunet în favoarea unui blond platinat, ci concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a apelat și la câteva intervenții estetice pentru a scăpa de

anumite complexe. Astfel, întrebată dacă a trecut pragul medicului estetician, Anda Adam a recunoscut că a mers în cabinetul medicului pentru două intervenții estetice: un implant mamar și o rinoplastie.

„Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept. Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers. Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață.

Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez.”, a dezvăluit Anda Adam, într-un interviu pentru viva.ro.

Pe lângă intervențiile estetice, Anda Adam a precizat că trece pragul saloanelor de înfumusețare pentru a avea grijă de felul în care arată.

În plus, dacă la începutul carierei vedeta nu era o împătimită a sportului, acum, Anda Adam petrece destul de mult timp în sala de fitness și acordă o atenție deosebită alimentației. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Chiar dacă este mulțumită de felul în care arată în prezent, Anda Adam nu s-a ferit să spună că are un mare regret și că și-ar fi dorit enorm să poată schimba un singur lucru la ea: culoarea ochilor.

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă ochii verzi, ca ai mamei ei, motiv pentru care chiar s-a gândit să apeleze la o operație, însă ulterior s-a răzgândit, având în vedere riscurile.

„Cel mai mare regret este că nu am ochii verzi, ca ai mamei mele. Dar nu vreau să risc. Toți cei din familia mea sunt cu ochi deschiși la culoare, eu sunt singura din neam cu ochi căprui. I-am spus mamei mele, de nenumărate ori, că mi-aș fi dorit să am ochii ei. Dar așa cum mi-a zis și ea, mi-a dat talentul: eu am moștenit vocea de la ea!”, a spus Anda Adam.

Citeste si: Anda Adam, fotografiată în ipostaze tandre alături de noul iubit. Imaginile au făcut senzație pe internet. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Anda Adam vârstă. Câți ani are vedeta?

Anda Adam nu își ascunde vârsta, iar atunci când dezvăluie câți ani are, mulți rămân uimiți. Anda Adam s-a născut pe 27 aprilie 1980 și are 41 de ani. Cu toate acestea, vedeta este într-o formă fizică de invidiat, iar mulți dintre cei care nu îi cunosc vârsta sunt tentați să spună că Anda Adam este mult mai tânără. Se pare că secretul vedetei este echilibrul alimentar, dar și pasiunea ei pentru sport.

Citeste si: Anda Adam si Sorin Nicolescu s-au despartit, dupa sase ani de casnicie! CINE este noul iubit al artistei?

Anda Adam, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities!” în 2021

De când face parte din showbizul autohton, Anda Adam a acceptat o mulțime de provocări, astfel că atunci când i s-a propus să facă parte din show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities!”, cântăreața nu a stat nicio secundă pe gânduri.

Anda Adam este concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”, iar în fiecare ediție, vedeta încearcă să fie pe placul juraților și telespectatorilor, vedeta știind că doar așa poate ajunge să câștige competiția stilistică. 

Citeste si: Anda Adam