FOTO Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice. Nouă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” este total schimbată

Autor: Diana Bostan

Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice.

Sursa: Instagram: Bianca Giurcă

Bianca Giurcă este noua concurentă din ”Casa iubirii”, iar venirea ei a stârnit un val de reacții în mediul online. Cu toții știu faptul că tânăra nu este la prima participare în cadrul unui show TV, dar puțini știu cum arăta înainte de intervențiile estetice.

Bianca Giurcă și-a luat inima în dinți și s-a înscris la ”Casa iubirii” pentru a-l cuceri pe Patrick. Tânăra a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele sociale, acolo unde postează extrem de des. Nu este un secret faptul că Bianca a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a arăta cum arată acum, dovadă stând și fotografiile postate înaintea intervențiilor.

Citește și: Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit

Iată cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice

Bianca Giurcă, noua concurentă de la „Casa Iubirii”, a suferit mai multe transformări estetice care au atras atenția fanilor. Înainte de operațiile estetice, Bianca arăta complet diferit. Tânăra avea un look natural, cu trăsături delicate, dar și-a dorit să facă unele ajustări pentru a se simți mai bine în pielea ei.

Una dintre primele intervenții a fost rinoplastia, pe care a menționat-o în mod deschis pe rețelele sociale. Bianca a împărtășit cu urmăritorii săi imagini din perioada de dinaintea operației, oferindu-le detalii despre motivele care au determinat-o să apeleze la această procedură. Nasul ei avea un aspect diferit înainte de intervenție, iar acum, după rinoplastie, trăsăturile faciale sunt mai rafinate și armonioase.

Citește și: Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Pe lângă rinoplastie, Bianca a optat și pentru o operație de implant mamar, o altă schimbare semnificativă în înfățișarea sa. De asemenea, fanii au observat și o schimbare subtilă în zona buzelor, ceea ce a dus la speculații că Bianca a apelat și la proceduri de mărire a buzelor.

„Eu și implantul și rinoplastia le-am făcut sub aceeași anestezie. Practic, recuperarea trebuia să fie mai grea, dar la mine sincer nu a fost.

Cel mai greu pentru mine a fost cu respiratul, nu puteam respira pe nas pentru că aveam niște tuburi și trebuia să respir pe gură”, a dezvăluit Bianca Giurcă, într-o postare făcută în secțiunea InstaStory.

Bianca Giurcă a trecut de la blond la șaten

Bianca Giurcă a trecut printr-o serie de transformări nu doar estetice, ci și de stil, în ultimii ani.

Inițial cunoscută ca fiind blondă, Bianca a ales recent o nuanță de șaten care îi scoate și mai mult în evidență trăsăturile.

Citește și: ''Nu-mi vine să cred'' Patrick a fost surprins când și-a dat seama cine este Bianca, noua concurentă! De unde se cunosc cei doi concurenți din Casa Iubirii

Această schimbare de look a venit la pachet cu o revizuire completă a stilului vestimentar.

Dacă în trecut adopta ținute mai casual și simple, acum optează pentru outfituri sofisticate, care pun accent pe eleganță și feminitate. Rochiile și accesoriile stilate sunt acum piese esențiale în garderoba sa, reflectând noua imagine pe care și-a creat-o și cu care speră să-l cucerească pe Patrick.