FOTO Cum arată casa în care a copilărit Ruby! Artistei nu îi este rușine să arate tuturor de unde a plecat

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 dec 2023, 21:45

Ruby a postat mai multe fotografii cu casa în care a copilărit

Sursa: Instagram- rubyshot

Artista Ruby a surprins pe toată lumea cu ultima sa postare. Cântăreața le-a arătat urmăritorilor săi casa în care a copilărit la Medgidia.

Îndrăgita Ruby s-a născut și a copilărit la Medgidia. Artista a cunoscut succesul în industria muzicală din România, însă nu a uitat niciodată de unde a plecat. Cum arată casă în care a copilărit?

Ruby a postat mai multe fotografii cu casa în care a copilărit

Artista a pășit timid în lumea muzicii, iar datorită hit-urilor ei a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

Cu toate acestea, Ruby și-a păstrat modestia și simplitate, nu și-a uitat prietenii și nici casa în care a copilărit. Artista a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram în care a vrut să le arate urmăritorilor săi unde și-a petrecut anii copilăriei.

Citește și: Ruby a reușit să scape din Israel! Reacția bunicii ei a fost de-a dreptul copleșitoare: „Dacă te împușca?!”

Modestă, dar primitoare. Așa am putea descrie casa în care a copilărit Ruby. Artista și-a amintit cu drag de locul copilăriei sale, dar și de străzile pe care le-a colindat cu prietenii de joacă. Artista a petrecut câteva zile, în luna august a acestui an, la Medgidia, alături de iubitul său.

”Să începem săptămâna, dulce. Că mă țin din august să postez de la mine de la Medgidia..

sunt multe poze și mi-a luat câteva luni să mă decid. Da’ o să postez de mai multe ori, să vedeți cea mai drăguță “vacanță” a mea și a lui Roberțelu și străzile mele pe care am colindat toată copilăria și ce frumos a fost… nu ne mai venea să plecăm și abia aștept să merg din nou. Medgidiaaaaa”, a scris Ruby, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUBY (@rubyishot)

Artista a avut parte de o copilărie grea

În urmă cu ceva timp, Ruby mărturisea faptul că nu a avut parte de o copilărie ușoară, părinții ei divorțând pe când aceasta avea o vârstă fragedă. Cu părinții divorțați și plecați să lucreze în străinătate, Ruby a fost crescută mai mult de rude.

Citește și: „Regele și regina”. Jador, apariție surprinzătoare alături de o femeie cunoscută în România! Fotografia care a pus fanii pe jar

Artista povestea, în cadrul unei emisiuni TV, faptul că tatăl său a bătut-o de două ori pe motiv că-i lua bani din portofel.  ”Mi-am luat două bătăi originale de la tati, să le țin minte, eram micuță, așa era atunci, nu cu tablete. L-am supărat rău. Odată i-am furat banii din portofel ca să-mi iau rujuri și ochelari. În fiecare dimineață făceam la fel până m-a prins”, a spus Ruby în cadrul unei emisiuni TV.

Ruby a părăsit orașul natal pe când avea vârsta de 14 ani. Aceasta a plecat la București, acolo unde a stat cu un unchi și cu bunica din partea tatălui. Artista a absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, și Jurnalismul, iar înainte de a se lansa în muzică a lucrat în presă.