FOTO Cum arăta Laurențiu de la Casa Iubirii, înainte să aibă mușchi! Transformarea fizică uimitoare a fostului concurent

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 feb 2024, 12:24

FOTO Cum arăta Laurențiu de la Casa Iubirii, înainte să aibă mușchi! Transformarea fizică uimitoare a fostului concurent

Sursa: Laur Suciu Instagram

Laurențiu, fost concurent al emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 2, este un adept al stilului de viață sănătos, lucru promovat de acesta și pe rețelele sociale.

Pentru curioșii care se întreabă cum arăta Laurențiu de la Casa Iubirii înainte de a avea mușchi, ei bine, se pare că nu este o foarte mare diferență, deoarece Laur a început încă din adolescență să meargă la sală și să aibă grijă de aspectul său fizic.

Cum arăta Laurențiu de la Casa Iubirii, înainte să aibă mușchi

Laurențiu a fost unul dintre concurenții râvniți din Casa Iubirii, acesta având un fizic de invidiat.

Puțini știu însă cum arăta fostul concurent înainte de a avea mușchi.

Citește și: Lorena și Laurențiu, primele declarații după împăcare: „O parte din împăcarea noastră se datorează și vouă” Cei doi le-au răspuns fanilor într-un live

Câteva poze de pe contul său de Instagram l-au dat de gol pe Laurențiu, însă acesta nu arăta deloc rău nici în urmă cu câțiva ani, când începea deja să adopte acest stil de viață.

Ba mai mult, acesta postase o fotografie în care se observa clar evoluția sa fascinantă în doar 10 săptămâni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Lorena și Laurențiu, din nou împreună. Cei doi îndrăgostiți s-au împăcat

Lorena și Laurențiu s-au cunoscut în emisiune, unde au început o relație pe care au continuat-o și în afară.

Citește și: Lorena, mesaj subtil pentru Laurențiu. „Să sacrifici totul” Cum a fost revederea dintre cei doi îndrăgostiți

Deși în urmă cu două săptămâni, Lorena anunța motivul despărțirii dintre ei, se pare că iubirea a fost mult prea puternică și i-a adus din nou îmrepună.

Haideți să vă zic ceva scurt, vă mulțumim că ne-ați fost alături și celor ce ați crezut în noi și mai ales celor ce ați fost imparțiali și ne-ați dorit cu adevărat binele și nu celor ce și-au urmărit interesele proprii și cred că amândoi avem același feeling cumva, că o parte din împăcarea noastră se datorează și vouă, pentru că atunci când eram supărați, ați crezut mai mult voi în noi, decât am făcut-o noi, și probabil voi vedeți lucrurile din ansamblu.

Știm că am greșit amândoi și că sunt multe de schimbat, dar important e că ne dorim lucrul ăsta. Ideea e că ne bucurăm că ne-ați fost alături într-un număr atât de mare și că v-am simțit toată căldura pe care ne-ați transmis-o și tot suportul vostru,” a spus Laurențiu într-un live postat pe TikTok.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.