[Foto] Cum arata Micutzu inainte sa slabeasca 50 de kilograme. Momentul decisiv care i-a schimbat viata

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 21:20

Cunoscut drept Micutzu, actorul de stand-up comedy si film Cosmin Nedelcu a vorbit intr-o emisiune televizata despre lupta sa cu surplusul de kilograme.

Cosmin, in varsta de 32 de ani, a dezvaluit cum a reusit sa scape de 50 de kilograme in trei ani de zile.

„Am slabit pornind de la grija pentru sanatate. Cand ai aproape 170 kg... Ajungi usor la cifra asta pentru ca nu iti dai seama in momentul in care te ingrasi ca prinzi proportii, mai ales ca imi blocam in minte faptul ca ma ingras”, a povestit actorul, potrivit digi24.ro.

Se pare ca momentul hotarator a fost in clipa in care s-a dus cu un tovaras la spital pentru a se opera pentru micsorarea stomacului si a realizat, cand s-a pus pe cantar, ca are exact aceasi greutate ca prietenul sau, 167.8 kilograme.

„El s-a pus pe cantar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decat constientizam ” a spus actorul.

Cosmin a dezvaluit ca, prima data, a inceput sa reduca treptat consumul de carne, timp de 8 luni. Apoi a renuntat la carbohidrati si s-a apucat de sport.

" Am inceput cu chestii mici. Nu am mai mancat carne foarte des, am avut o pauza de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fara carbohidrati. De vreo doi ani merg cu bicicleta.

Mai ales vara faceam 20 kilometri cu bicicleta ”, a mai declarat Micutzu. 

Intr-o postare pe profilul sau de Instagram, Micutzu le arata fanilor cat de mult s-a schimbat dupa pierderea impresioantului numar de kilograme.

 

 

 

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.