FOTO! David Beckham a dat in mintea copiilor. Cum s-a fotografiat starul englez

Author: B.M.
Actualizat: 16 aug 2017, 14:20

Seturile Lego Disney Princess sunt cautate mai ales de fetite. Sau nu. David Beckham vine sa rastoarne aceasta prejudecata.

Starul englez a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care se chinuia sa asambleze piesele dintr-un set cu castelul Disney. Parintii din lista sa de fani au sarit imediat sa-l incurajeze.

Seria Lego Disney Princess sunt o incantare mai ales pentru fetite. Insa nu este o regula general valabila. Sunt o multime de parinti sau baieti care au ramas incantati de aceste jucarii Lego. Unul dintre ei pare a fi David Beckham.

Fostul mare fotbalist englez este tata a patru copii (fii Brooklyn, Romeo, Cruz David si fiica Harper Seven), insa mai degraba el atras de jucariile Lego. David Beckham a urcat o fotografie pe Instagram in care asambla un set Lego Disney Princess. Mai precis, castelul Disney.

Credeti ca este usor? Atunci ganditi-va ca setul Lego ales de Beckham are nu mai putin de 4.000 de piese. Cartea de instructiuni are 490 de pagini. Asta inseamna ore multe de munca: "Arat confuz, dar sunt foarte entuziasmat", este mesajul atasat la fotografie.

Si este de inteles. In fata lui Beckham stau o multime de piese. Pe sezlongul din dreapta lui muntele de piese Lego Disney Princess este si mai inalt. Misiune grea pentru tatal Beckham.

Unii fani s-au amuzat de aventura in care s-a aruncat fostul mare fotbalist al lui Manchester United, Real Madrid si PSG. Altii, au incercat sa-l incurajeze.

Printre altele, a descoperit ca sunt si alti tati care au trecut exact prin acelasi lucru: "I-am construit fiicei mele un set Lego Ninjago. Dupa ce am terminat, am urcat scarile sa i-l arat. Am ratat o treapta, am cazut si al aruncat setul ca sa-l salvez. Acum trebuie sa incep din nou", s-a amuzat unul dintre fanii care au comentat.

Un altul spune ca are si el un castel Lego Disney Princess acasa: "Haha, este atat de cool, am acelasi castel. Dar este tot in cutie si asteapta sa fie construit".

Altii au tinut sa vada si produsul finit: "Mai bine ne arati cand ai terminat castelul Lego City Princess". O mama spune ca cea mai placuta experienta la Lego este momentul in care construiesti: "Lucrul favorit cand cumpar jucarii Lego pentru copii este sa-l construim".

Seturile Lego Disney Princess se gasesc si in Romania, prin reteaua de magazine Noriel.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.