FOTO Ilinca Vandici, imagini incendiare! Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie

Author: Elena Padure
Actualizat: 24 iul 2022, 23:25
Ilinca Vandici, fotografii incendiare in costum de baie
Sursa: Instagram

Prezentatoarea de la Bravo, ai stil!, Ilinca Vandici, și-a etalat silueta de invidiat pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici  se mândrește cu o siluetă de invidiat! Deși este mămică, vedeta, în vârstă de 34 de ani, are are cu ce se mândri din punct de vedere fizic. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! și-a încântat admiratorii din mediul online după ce a postat mai multe fotografii din vacanța sa recentă, în care și-a scos la înaintare formele. Iată cum arată Ilinca vandici în costum de baie. 

Ilinca Vandici a împărtășit poze din vacanță cu fanii de pe Instagram

Restricțiile impuse de pandemie au început să se relaxeze, iar Ilinca Vandici a decis să ia o bine meritată pauză, într-o stațiune din Egipt. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! și-a suprins urmăritorii de pe Instagram cu mai multe imagini de la plajă. 

Vedeta a devenit mămică în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe, Zian.

Prezentatoarea TV a oferit detalii, într-un interviu pentru  okmagazine.ro, despre cum l-a cunoscut pe soțul ei, Andrei Neacșu.

  ”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa.

Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el.

Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti. Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul ”, a declarat Ilinca Vandici.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Citeste si: FOTO Ilinca Vandici in costum de baie. Cum arata vedeta si unde s-a dezbracat zilele trecute

Ilinca a mărtirisit că relația lor a progresat foarte repede. 

”Da, e adevărat că totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul.

Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural. Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit”, a spus vedeta, potrivit tacataca.prosport.ro.

Citeste si: Ilinca Vandici, in lacrimi! "M-ai suparat si m-ai dezamagit!" Cum a reactionat vedeta dupa ce a fost victima unei farse de proportii pusa la cale de Andreea Mantea!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.