FOTO | Imagine de senzație cu Denise Rifai nemachiată! Cum arată vedeta Kanal D fără pic de machiaj

Autor: Diana Ghita

Denise Rifai s-a pozat nemachiată

Sursa: Instagram Denise Rifai

Denise Rifai, binecunoscuta gazdă a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a împărtășit recent cu fanii ei de pe Instagram o fotografie în care nu are aplicat niciun strop de machiaj și niciun filtru.

În postarea publicată pe pagina ei de Instagram, Denise Rifai a apărut nemachiată. Aceasta le-a arătat fanilor din online tenul ei sănătos și strălucitor, în timp ce se bucură de o binemeritată vacanță la malul mării.

Cum arată Denise Rifai nemachiată

Cu un bronz perfect și un zâmbet discret, vedeta Kanal D pare să fie într-o formă excelentă, întrucât a lăsat să se înțeleagă că de relaxează în sejurul ei.

Razele soarelui îi accentuează trăsăturile delicate și pielea radiantă și bronzată. Această imagine a jurnalistei contrastează plăcut cu imaginea sa din platoul emisiunii.

Postarea scoate în evidență frumusețea ei naturală și demonstrează că Denise strălucește la fel de mult și în afara ecranului. Cu părul desprins și un aer de vacanță, Denise Rifai arată că frumusețea autentică nu necesită un machiaj elaborat, ci doar un strop de soare, liniște și relaxare.

Chiar dacă vedeta  se îmbracă, la fiecare apariție televizată, în haine negre, aceasta are grijă să își pună frumusețea și feminitatea în valoare prin niște accesorii bine alese. La fiecare eveniment la care ia parte și în fiecare episod al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”   aceasta iese în evidență cu bijuteriile pe care le poartă.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Denise Rifai: „El mă testa”. Cum a reacționat vedeta Kanal D la propunerea de a se plimba cu tramvaiul

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru. Nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. (…) Toată viața am purtat același parfum, în funcție de etapa din viața mea. Sunt o tipă clasică, o tipă conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu”,  a declarat jurnalista, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru kanald.ro.

Ce preferințe are Denise Rifai, în materie de bijuterii

Denise Rifai are o mare pasiune pentru bijuterii, iar gusturile ei sunt foarte rafinate. Aceasta este foarte pretențioasă atunci când alege accesoriile pe care le va purta. Însă în topul preferințelor ei se află aurul și diamantele.

„Îmi plac bijuteriile, îmi place aurul, îmi plac diamantele, îmi plac pietrele. Îmi place tot ce este frumos pe gustul meu. Fiecare piesă pe care am cumpărat-o, am primit-o, am găsit-o în cutia de bijuterii a mamei, este pentru mine foarte importantă.

Citește și: Denise Rifai, cadou inedit de Valentine's Day: „De la iubitul meu”. Ce a primit frumoasa vedetă

Am bijuterii care sunt foarte arăbești în esența lor și ele sunt preferatele mele, dar, pentru mine, eu fiind foarte atentă cu ce mă înconjoară, se traduce cumva și nu în bani, într-un film foarte frumos, «Hors de prix».

Este un film al cărui mesaj este că nu totul este despre bani și preț”,  a mai declarat vedeta Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.