[Foto] Incendiar! Hamude de la "Puterea dragostei", intr-o sesiune de videochat. Lumea, UIMITA de imaginile scandaloase

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 21 mar 2019, 11:09

Hamude din show-ul matrimonial “Puterea dragostei”, difuzat pe Kanal D, s-a impus din primele clipe in casa iubirii prin atitudinea sa, dar si prin fizicul sau impozant.

A fost ales de ceilalti concurenti lider in casa “Puterea dragostei” de mai multe ori datorita felului sau impaciuitor de a fi, calmului de care da dovada mereu si intelepciunii cu care priveste stituatiile mai complicate din concurs. Sinceritatea este si ea o calitate care primeaza in cazul lui Hamude, barbatul spunand mereu, fara ocolisuri si fara teama de a fi judecat, exact ceea ce gandeste.

Citeste si: Video INCITANT! Hamude de la "Puterea dragostei", in ipostaze FIERBINTI, cum nu l-a vazut nimeni pana acum

Hamude nu este o prezenta noua in lumea showbiz-ului romanesc, el avand un trecut plin de picanterii si de peripetii controversate. Poate acesta este si motivul pentru care a decis, acum cand s-a mai maturizat, sa isi schimbe complet comportamentul, atitudiena fata de lumea in care traieste, dar si aspectul fizic, pentru a scapa definitiv de povara trecutului.

Citeste si: Hamude de la "Puterea dragostei" n-a fost mereu tatuat si plin de muschi! Uite cum arata la 20 de ani. E de nerecunoscut!

Nu cu foarte multi ani in urma, tabloidele erau pline de fel de feld e articole in care dezvaluiau detalii fierbinti din viata stripperului Hamude care, din cate se pare, isi dorea cu tot dinadinsul sa ajunga in atentia publicului, indiferent de consecinte.

Astfel, nu a durat mult pana sa se umple internetul de poze cu Hamude facand videochat.

Iata fotografiile:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La momentul respectiv, cand pozele au devenit publice, Hamude a tinut sa dea o explicatie publicului si celor care faceau comentarii rautacioase la adresa sa pentru a le spune tuturor ca isi asuma ceea ce a facut.

Citeste si: [Video] Lavinia de la "Puterea dragostei", relatie cu Liviu Varciu? Legatura care a iesit la iveala

"Au aparut niste poze pornografice cu mine si as vrea sa vorbesc despre aceasta chestie oamenilor care ma judeca. Acele poze sunt reale, sunt facute in urma cu cativa ani, intr-un moment negru din viata mea, cand, pur si simplu, nu stiam ce sa fac. Era o perioada in care eram singur si nu aveam niciun sprijin. Am facut chestia asta timp de doua luni de zile. In acele poze sunt eu, dar lucrurile nu sunt asa cum par.

Am facut videochat, am realizat ca nu e pentru mine si am renuntat. Nu cred ca sunt singurul barbat din Romania care a facut videochat. Cred ca 80-90% din tineretul din Romania face videochat. Nu e un lucru rau sa faci asta si nu cred ca ar trebui sa judece nimeni pe nimeni, in viata asta. Asta vreau sa va spun: Imi asum totul, asta este viata", a spus Hamude Dawoud intr-o inregistrare video postata in mediul online.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.