FOTO INEDITE - Robbie Williams s-a apucat de sala si aratat intregii lumi cum arata sotia sa insarcinata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 09:30

Robbie Williams care astepta cu nerabdare sosirea pe lume a primului sau copil impreuna cu sotia lui Ayda, se pare ca vrea sa arate cat se poate de bine la venirea pe lume a fiicei sale.

Cantaretul a postat recent o poza pe Twitter in care apare in bustul gol, si de unde se poate vedea clar o schimbare in ceea ce priveste corpul sau, mai exact ca a devenit un client fidel a salii de sport. Robbie s-a supus unui regim destul de drastic de antrenamente, iar rezultatele sunt vizibile bicepsii si pieptul artistul sunt de-a dreptul impresionanti.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/r1-5ddceb1d4c8d3735f2b58640e7f4d735.jpg

 

Robbie Williams asteapta ca sotia lui sa nasca din moment in moment, acesta fiind si motivul pentru care a refuzat sa apara la inchiderea Jocurilor Olimpice 2012 alaturi de trupa Take That. 

"Au fost discutii in acest sens, dar el chiar nu poate face acest lucrur, deoare sotia lui poate sa nasca in orice clipa", a spus purtatorul de cuvant al cantaretului.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Robbie a dezvaluit ca el si sotia lui vor deveni parinti

in luna martie a acestui an si este clar ca artistul abia asteapta sa devina tatic. Recent, cantaretul a postat o poza pe Twitter in care apare sotia s-a insarcinata si alaturi de carea a scris: "Fetele mele!".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.