FOTO S-a aflat in urma cu putin timp! Thalida, de la ''Puterea dragostei'' a facut ACCIDENT de masina! Ea era la volan si masina s-a facut PRAF!

Autor: Oana Picerea

Thalida este una dintre cele mai noi concurente din casa ''Puterea dragostei''. Thalida, nou venita in casa dragostei, face furori si nu trece nicio zi in care sa nu aflam ceva nou despre ea. Frumoasa si talentata, tanata concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost ba blonda, ba bruneta si, trebuie sa recunoastem, ii sta bine oricum.

Desi este nou intrata in competitie, aceasta se intelege destul de bine cu celelalte fete din casa. Thalida are doar 21 de ani si isi cauta deja sufletul pereche.Dupa o relatie esuata cu un barbat celebru, Thalida isi doreste sa simta din nou fiorii dragostei.

Cei mai multi dintre fanii emisiunii i-au spus Thalidei ca ar face un cuplu foarte frumos cu Jador. Si ea pare sa il placa pe Jador, ar ramane de vazut daca va fi ceva intre ei.

Citeste si: Ce se intampla, cu adevarat, intre Simona si Jador? Thalida, in lacrimi! Mai formeaza Simina si Alex un cuplu? Avem primele imagini din editia de JOI, de la 11:00 si 17:00, pe Kanal D

Aceasta a raspuns unor sesiuni de intrebari pe o retea de socializare. Fanii Thalidei au avut tot felul de curiozitati, printre care si daca are permis de conducere si masina.

Thalida nu a ezitat sa raspunda tuturor curiozitatilor acestora. 

Thalida a raspuns ca are si permis de conducere si masina, dar si un accident la activ. Thalida a postat o fotografie cu masina facuta praf, ridicata pentru a fi dusa la reparat. 

Citeste si: Cum arata Thalida fara machiaj? Fanilor ''Puterea dragostei'' nu le-a venit sa creada cum arata tenul ei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Uite cum arata masina Thalidei, in fotografia de mai jos: 

Citeste si: Foto Thalida de la "Puterea dragostei", în sutien, lângă celebrul Jorge. Ce s-a întâmplat între cei doi

Citeste si: Pe cine iubeste Thalida de la ''Puterea dragostei''? Bruneta s-a indragostit si a postat fotografia: ''Barbatul vietii mele...''

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.