Foto SOCANT! Cum arata Florin Piersic la 83 de ani. Apropiatii sunt ingrijorati!

Autor: Raluca Vitu
Florin Piersic

Pe 27 ianuarie, marele si indragitul actor Florin Piersic si-a facut aparitia pe scena teatrului din Cluj cu prilejul zilei sale de nastere.

 Piersic a facut un specatcol de zile mari cu aceasta ocazie si si-a demonstrat, inca o data, talentul sau urias.

Dupa mai bine de sase decenii dedicate publicului si scenei, Florin Piersic nu si-a pierdut farmecul si sclipirea, insa, timpul si-a pus, din pacate amprenta asupra sa. Surprins de curand, de reporterii de la Cancan.ro in timp ce se ducea la un eveniment privat, Florin Piersic pare complet schimbat fata de cum il stiau admiratorii.

Celebrul actor a avut nevoie de ajutor pentru a se deplasa si pare, vizibil, obosit.

Iata imaginea surpinsa de cei de la cancan.ro:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In varsta de 83 de ani, Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiti actori de teatru si film din Romania. A debutat in filmul Ciulinii Baraganului din 1957, interpretand rolul lui Tanase. Si-a evidentiat talentul in ceea ce priveste filmele istorice in Neamul Soimarestilor din 1965, regizat de Mircea Dragan, si apoi a jucat in filmul care l-a facut cunoscut De-as fi Harap Alb (1965), regizat de regizorul Ion Popescu-Gopo.

Printre rolurile sale celebre din filme s-au numarat haiducul Anghel Saptecai, haiducul Grigore Pintea si Margelatu.

A fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a V-a (1967) „pentru merite deosebite in domeniul artei dramatice”. Florin Piersic a fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul national Steaua Romaniei in grad de Cavaler, alaturi de alti actori, „pentru prestigioasa cariera artistica si talentul deosebit prin care au dat viata personajelor interpretate in filme, dar si pe scena, cu prilejul celebrarii unui veac de film romanesc”.