Foto - Tom Hanks, mesaj din spitalul unde este tratat de coronavirus, impreuna cu sotia sa Rita Wilson

Autor: L.S.
Actualizat: 18 iul 2022, 04:35

Tom Hanks a publicat o fotografie, dupa ce el si Rita Wilson au fost infectati cu coronavirus. Actorul a transmis un mesaj despre starea lor de sanatate.

Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în timpul şederii în Australia

Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în timpul şederii în Australia, unde starul din „Forrest Gump” filmează pentru un lungmetraj despre viaţa lui Elvis Presley.

Hanks şi Wilson, amândoi în vârstă de 63 de ani, au mers la medic după ce au prezentat simptome de răceală, a scris actorul pe Instagram.

Ei se află acum în izolare.

Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv”.

Actorul a spus că va face publice detalii ale stării lor de sănătate.

Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer”.

Australia a înregistrat peste 130 de cazuri de infectare cu Covid-19, de la depistarea coroavirusului, la finalul anului trecut, în China.

Recent, Tom Hanks a publicat un nou mesaj despre starea lui de sanatate si a sotiei. Cei doi sunt internati si izolati, intr-un spital din Australia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Eu si Rita vrem sa le multumim tuturor celor care au grija de noi acum.

Avem Covid-19 si suntem in izolare ca sa nu infectam si alte persoane. Sunt oameni carora virusul le-ar putea face mult rau si este bine sa urmam sfaturile specialistilor. Luam fiecare zi asa cum vine si avem grija unii de ceilalti.", a scris Tom Hanks pe Instagram.

Citeste si: Coronavirus- Zeci de tone de medicamente şi materiale sanitare scoase din ţară prin export paralel, oprite la graniţă

Citeste si: 64 este numarul de imbolnaviri cu coronavirus in Romania. Cinci cazuri depistate in Bucuresti

Citeste si: Sotia premierului canadian are coronavirus. Justin Trudeau este in izolare