FOTO | Un serial românesc celebru s-a filmat în vila Anamariei Prodan, din Snagov. Detaliul incredibil de la intrare a uimit pe toată lumea

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 oct 2024, 14:46
colaj anamaria prodan-vila anamaria prodan Foto(6)

Anamaria Prodan a făcut turul casei sale

Sursa: TikTok Edi Vasile

Anamaria Prodan a oferit recent fanilor o privire exclusivă asupra casei sale impresionante de pe malul lacului Snagov, în cadrul unui tur publicat pe TikTok de creatorul de conținut Edi Vasile.

Vila pe care Anamaria Prodan o împarte cu copiii săi nu este doar o locuință, ci și o reflectare a personalității sale extravagante și a gusturilor sofisticate. Decorată în stil oriental, cu influențe arabe și turcești, casa impresarei este un sanctuar care îmbină confortul cu luxul.

Ce detaliu din casa Anamariei Prodan atrage atenția tuturor încă de la intrare

Casa impresarei este un loc de suflet pentru familia ei.

De-a lungul coridoarelor și în living, se găsesc portrete cu oamenii importanți din viața ei, inclusiv picturi cu mama sa, Ioana Prodan, cu copiii și cu iubitul ei, Ronald Gavril: „Prietenii mei pictează, fata mea pictează”.

Toruși, vila Anamariei Prodan nu are doar o semnificație personală pentru ea, ci și una culturală. În anul 2011, această locuință a devenit platoul de filmare pentru un serial care a captivat publicul din România.

Fiecare detaliu al locuinței a fost atent ales pentru a reflecta gusturile fiecărui membru al familiei. „Fiecare copil cu gustul lui, fiecare și-a dorit altceva”, a spus Anamaria. Cu toate acestea, a subliniat că stilul general al casei rămâne după preferințele sale: „ Am zis: ‘Băi, e casa mea, până mor eu stilul trebuie să fie așa’”.

Citește și: Anamaria Prodan, pregătită pentru a merge a treia oară în fața ofițerului Stării Civile. Dezvăluiri în cadrul emisiunii "Follow us!": ''Dacă Dumnezeu va îngădui să fie așa, să mă mărit cu Ronald, pasul ăsta o să-l fac''

Un element impresionant al vilei este crama, un spațiu care adaugă un aer exclusivist și care accentuează pasiunea Anamariei pentru colecționarea vinurilor de calitate.

De asemenea, casa include o cameră dedicată câinilor familiei și un papagal pe nume Charlie, care adaugă o notă exotică atmosferei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Luxul nu se oprește aici.

Anamaria plănuiește să adauge un lift exterior, pe care îl consideră o investiție în viitor: „Mă uitam pe unde să pun, că îmbătrânesc, trebuie să-l pun undeva exterior”.  

Cum arată biroul Anamariei Prodan

La mansardă, impresara plănuiește să își amenajeze o saună, un alt semn al dorinței sale de a avea toate facilitățile confortului modern la îndemână.

Biroul Anamariei Prodan din vila sa de pe lacul Snagov este un alt exemplu al gusturilor sale rafinate. Acesta este inspirat de birourile marilor afaceriști americani. Acesta seamănă cu cele văzute în filmele de la Hollywood, cum ar fi „Lupul de pe Wall Street”, întrucât emană un aer de putere și profesionalism. Cu mobila masivă și detalii luxoase, biroul reflectă nu doar latura sa de impresară de succes, ci și firea ei ambițioasă.

Citește și: EXCLUSIV| Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Deși vila este împărțită în proporție de 50% cu fostul său soț, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a declarat că intenționează să cumpere și restul proprietății pentru a deține complet acest loc plin de amintiri și lux. Aceasta nu este însă singura locuință a impresarei, întrucât mai deține și case în Las Vegas, ceea ce confirmă succesul și statutul său de afaceriștă internațională.