FOTOGRAFIA care da SPAIME oricarui privitor! Ce a surprins un alpinist cu aparatul foto

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:43

O aparitie ciudata i-a dat palpitatii unui alpinist, recent intors dintr-o expeditie. A observat un detaliu straniu intr-una dintre fotografiile realizate in munti, iar acum nu stie ce sa creada!

Aceasta fotografie arata, aparent, ca una obisnuita, surprinsa de un alpinist, la mii de metri altitudine. Barbatul era intr-o expeditie pe muntele Elbrus, cel mai inalt din Caucaz si a vrut sa imortalizeze clipa in care a ajuns in varf. Asa ca a rugat un prieten sa-i faca o fotografie, cu care sa se mandreasca acasa! Dupa developare, a observat, insa, ca imaginea contine un detaliu tulburator.
Pe stanca, apare parca din alta lume, profilul unui barbat! In mod si mai curios, chipul pare sa semene chiar cu cel al alpinistului!

Sa fie o iluzie optica sau un fals perfect realizat intr-un program de editare a imaginilor? Alpinistul din imagine, avocat de profesie, in Baia Mare, a aratat fotografia tuturor prietenilor sai si sustine ca e suta la suta reala. Nu a fost prelucrata in niciun fel, spune acesta, si are si un argument solid.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Programele de ultima generatie destinate prelucrarii imaginilor pot face minuni in mainile unui priceput intr-ale graficii. Ca sa elucidam misterul fotografiei, am stat de vorba cu un expert, care ne-a oferit toate explicatiile. In general, fotografiile prelucrate in scop de viral nu mai sunt de mult ceva inedit. De cele mai multe ori, insa, efectele sunt un esec si nu reusesc decat sa starneasca rasul.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.