Fotografia care i-a înfuriat pe urmăritorii Biancăi de la "Puterea Dragostei". Ce detaliu i-a deranjat?

Author: B.H.

Bianca este una dintre cele mai iubite concurente de la "Puterea Dragostei" și are o mulțime de urmăritori pe contul de instagram, dar de această dată a reușit să stârnească furia unora dintre ei. Care este motivul?

O fotografie pe care Bianca a făcut-o atunci când a mers la plajă a dat naștere unui val de comentarii negative pe instagram. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost pusă la zid de prietenii virtuali, după ce aceștia au sesizat un detaliu legat de aspectul Biancăi.

Citeste si: Fiul lui Brigitte a spus varianta lui despre spargerea si furtul de la casa mamei

Fotografia care i-a înfuriat pe urmăritorii Biancăi de la "Puterea Dragostei". Ce detaliu i-a deranjat?

Bianca de la "Puterea Dragostei" este urmărită pe instagram de 463 de mii de persoane, iar fiecare postare a ei reușește să adune o mulțime de aprecieri și comentarii. Evident, părerile sunt împărțite, iar dacă unii urmăritori o susțin indiferent de situație, alții nu ezită să o critice atunci când simt că greșește.

La fel s-a întâmplat și acum, când Bianca a mers la plajă alături de ceilalți concurenți de la "Puterea Dragostei".

Având în vedere că a fost filmată, Bianca și-a dorit să arate cât mai bine, astfel că în fotografia pe care a postat-o pe instagram, aceasta apare machiată. Prietenii virtuali au observat imediat acest detaliu și au critcat-o dur pentru decizia de a folosi un machiaj atât de pronunțat la plajă.

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a vrut să se apere și a explicat că fotografia este editată și că, în realitate, nu a folosit atât de multe produse de make-up.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Soc la "Puterea dragostei"! Raluca Munte i-a declarat dragostea unui fost concurent din sezonul 1! Despre cine este vorba

"Oameni buni, nici nu am sesizat, dar eu aici nu aveam fond de ten, poza este editata pentru ca aveam 3 coșuri maaari pe fata. Aveam făcute doar sprâncenele și gene false. Cu machiajul nu exagerez cu nimic, este același de când am intrat in competiție, doar schimb culorile din când in când. Adaug din când in când gene false, dar recunosc nici mie nu îmi place cum îmi sta.",

a scris Bianca Comănici pe instagram. 

Nu doar că i s-a reproșat că s-a machiat, ci au existat și comentarii răutăcioase în care Biancăi i-a fost atrasă atenția că are sânii mici sau chiar că s-a îngrășat.

Citeste si: Cuvinte grele spuse în casa Puterea Dragostei: Ce au avut de împărțit Daiana, Andreea Pirui și Berna