Fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe fanii actriței Sinem Unsal. Ipostaza sexy în care s-a lăsat fotografiată actrița care a interpretat-o pe Nazli în serialul „Doctorul minune” 

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 ian 2023, 05:15

Sinem Unsal, actriță 

Sursa: instagram Sinem Unsal

Dacă în serialul „Doctorul minune” a interpretat o tânără timidă și foarte cuminte, Sinem Unsal le-a arătat fanilor cum este ea în viața de zi cu zi. Iată în ce ipostază sexy a fost surprinsă frumoasa actriță.

Sinem Unsal este foarte activă pe contul personal de instagram, acolo unde face furori de fiecare dată când încarcă o fotografie nouă. În cea mai recentă postare, Sinem Unsal a reușit să își surprindă fanii, fiind mai sexy ca niciodată. Cum s-a lăsat fotografiată și ce reacții a strânit cunoscuta actriță?

Sinem Unsal, mai sexy ca niciodată. Nazli din serialul „Doctorul minune” și-a impresionat fanii de pe instagram

Sinem Unsal este pe lista celor mai frumoase actrițe din Turcia și nu e de mirare că are o mulțime de fani pe rețelele de socializare, acolo unde postează în mod constant fotografii. În serialul „Doctorul minune”, Sinem Unsal a interpretat-o pe Nazli, o tânără rezidentă, foarte timidă. Ei bine, în realitate, actrița care a dat viață acestui personaj are o personalitate complet diferită. Sinem Unsal este foarte îndrăzneață, inclusiv atunci când vine vorba despre stilul ei vestimentar.

Astfel, actrița nu se ferește să facă alegeri vestimentare care să îi pună în valoare silueta subțire.

Cea mai recentă postare pe care Sinem Unsal a făcut-o pe instagram a reușit să strângă peste 188 de mii de aprecieri. Îmbrăcată într-o rochiță scurtă, Sinem Unsal s-a fotografiat într-o ipostază sexy, lăsându-și picioarele la vedere. Evident, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Pe lângă emoticoanele cu inimioare, cei care o urmăresc pe actriță în mediul online s-au grăbit să îi facă tot felul de complimente.

„Ești atât de frumoasă!”, „Prințesă, o adevărată prințesă”, acestea sunt doar două dintre comentariile pe care le-a primit actrița Sinem Unsal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mulți dintre cei care i-au apreciat fotografia actriței au subliniat că își amintesc de ea după ce au văzut-o interpretând-o pe Nazli în serialul „Doctorul minune”,  acesta fiind unul dintre cele mai iubite personaje ale producției turcești. Serialul a fost difuzat și în România, la Kanal D, bucurându-se de un succes fantastic.

Citeste si: Taner Ölmez, celebrul protagonist din serialul ”Doctorul minune”, a devenit tată pentru prima dată. Iată ce nume a ales îndrăgitul actor pentru fiica lui

Ce vârstă are Sinem Unsal? 

Frumoasa actriță Sinem Unsal, cea care a dat viață personajului Nazli în serialul „Doctorul minune”, face parte din categoria actorilor tineri, dar care au reușit să câștige rapid simpatia publicului. La vârsta de 28 de ani, Sinem Unsal are deja o carieră de succes, aceasta fiind cunoscută în special pentru rolurile pe care le-a interpretat în „Doctorul minune”, „Kızım” sau „Prețul fericirii”.

Actrița s-a născut pe 21 iunie 1993 în İzmir și este al doilea copil al familiei sale. 

Sinem Unsal a obținut o diplomă în Literatură, iar în anul 2017 și-a început cariera ca actriță. De atunci, aceasta a primit mai multe roluri, însă cel mai important de până acum este cel pe care l-a interpretat în serialul „Doctorul minune”.

Citeste si: Ei sunt cei mai frumoși actori din Turcia! Au cucerit inimile telespectatoarelor din întreaga lume încă de la primele lor apariții pe micile ecrane!