Fotografia emoționantă făcută publică de James, fratele Prințesei de Wales: ,,Îl vom urca și pe acesta împreună cu tine”. Cum arată Kate Middleton în copilărie

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 mar 2024, 17:54

Jame Middleton a postat un mesaj emoționant pentru sora lui, Prințesa de Wales

Sursa: Instagram: princeandprincessofwales/ James Middleton

Clipe grele pentru Casa Regală Britanică, dar și pentru familia lui Kate Middleton. Fratele Prințesei de Wales, James Middleton, a postat o fotografie însoțită de un mesaj emoționant, pe contul personal de Instagram, la scurt timp după ce aceasta a anunțat că suferă de cancer.

În urmă cu o săptămână, Kate Middleton a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. La scurt timp de la acest anunț, rețelele sociale au fost inundate cu mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales și Casa Regală Britanică. Fratele lui Kate Middleton, James Middleton, a postat și el un mesaj de susținere, însoțit de o fotografie emoționantă.

Fratele Prințesei de Wales a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale

Într-o perioadă copleșitoare și pline de provocări pentru Prințesa Kate Middleton, fratele său, James, a demonstrat sprijinul necondiționat prin intermediul unei postări emoționante pe Instagram. Fratele mai mic al Prințesei de Wales a distribuit o fotografie adorabilă din copilărie, surprinzând momente fericite alături de sora sa. În mesajul atașat, James și-a exprimat sentimentele de susținere și afecțiune, subliniind importanța unității familiale în fața dificultăților.

,,De-a lungul anilor, am urcat mulți munți împreună. În familie, îl vom urca și pe acesta împreună cu tine.”,  a scris James Middleton, în postarea făcută pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Carmen Harra, previziuni tulburătoare despre Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer: „Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult. Lovitura este dramatică”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Legătura strânsă dintre Prințesa Kate Middleton și fratele său, James, a fost evidențiată în mai multe rânduri, mai ales în momentele dificile. În trecut, Kate și-a arătat sprijinul necondiționat față de James în timpul luptei acestuia cu depresia. Într-un interviu recent acordat publicației Telegraph, James Middleton a dezvăluit că atât Kate, cât și sora lor, Pippa Middleton, l-au însoțit la ședințele de terapie, demonstrând solidaritatea și angajamentul lor față de bunăstarea familială.

,,Nu neapărat în același timp, dar fie individual și uneori împreună”, a declarat el pentru publicație. „Și asta a fost atât de important pentru că asta le-a ajutat să mă înțeleagă și să vadă cum funcționa mintea mea. Și cred că modul în care terapia m-a ajutat a fost că nu aveam nevoie ca familia mea să spună: „Ce putem face?”. Singurul lucru pe care îl puteau face era să vină la unele dintre ședințele de terapie pentru a începe să înțeleagă.”

, a mai spus fratele prințesei Kate, potrivit Telegraph.

Prințul William și Kate Middleton au oferit prima declarație împreună

Într-o încercare de a oferi un strop de încurajare celor care se confruntă sau s-au confruntat cu această boală, Prințesa de Wales și-a exprimat dorința ca aceștia să nu renunțe, subliniind că nu sunt singuri în lupta lor.

Kate și William au făcut prima lor declarație împreună, după cum a anunțat Palatul Kensington.

Citește și: Prima reacție a Prințului William după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Ce mesaj au transmis Prinții de Wales britanicilor

„  Prințul și prințesa sunt extrem de impresionați de mesajele blânde primite de la oamenii din UK, Commonwealth şi din lumea întreagă, drept răspuns la mesajul Alteței Sale Regale. Ei sunt extrem de impresionați de căldura și susținerea publicului și sunt recunoscători pentru modul în care au înțeles nevoia lor de intimitate în aceste timpuri” au transmis oficialii de la palat, potrivit  harpersbazaar.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?