Fotografia emoționantă postată de Daniela Iliescu: ”După zece ani” Ce destinație de vacanță a ales Daniela și Culiță Sterp

Author: Diana Bostan
Actualizat: 17 nov 2023, 20:22

Daniela și Culiță Sterp se află în vacanță la Londra

Sursa: Instagram- Daniela Iliescu

Daniela și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, viața aducându-i împreună după mai mulți ani. Ce fotografie a postat logodnica lui Culiță pe contul său de Instagram.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp se află în vacanță în Marea Britanie. Daniela a vrut să-i arate logodnicului său, dar și fiului lor, locurile pe care ea le-a mai vizitat în anul 2024.

Fotografia emoționantă postată de Daniela Iliescu

Logodnica lui Culiță Sterp adoră să călătorească și să împărtășească fotografiile făcute cu urmăritorii săi. De fiecare dată când logodnicul ei are parte de zile libere și nu are evenimente, cei doi pleacă în mini-vacanțe.

De această dată, Daniela și Culiță au mers în Marea Britanie, nu singuri, ci alături de Milan.

Citește și: Fiul lui Culiță Sterp îi calcă pe urme tatălui! Filmarea cu Milan cântând a făcut furori în mediul online

Vremea ploioasă nu a împiedicat-o pe Daniela să bifeze toate obiectivele turiste de pe lista sa, aceasta vizitând Londra și-n anul 2014, drept urmare aceasta a fost un ghid bun pentru logodnicul și pentru fiul său.

Daniela a postat o fotografie din anul 2014, fotografie făcută în fața Buckingham Palace, astfel că la zece ani de atunci, aceasta a revenit în același loc cu logodnicul și cu fiul lor, postând imaginea în secțiunea Instastory. ”După zece ani”, a scris Daniela Iliescu în dreptul fotografiei în care apare alături de Culiță Sterp și de Milan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Logodnica lui Culiță Sterp s-a bucurat de toate frumusețile Londrei și de toate bunătățile gastronomice ale locului. Fanii au reacționat imediat în momentul în care Daniela a postat fotografia din anul 2014, aceștia remarcând cât de frumoasă era logodnica lui Culiță Sterp și înainte.

Daniela Iliescu a răbufnit pe o rețea de socializare

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a răbufnit pe rețelele sociale, după ce a primit un mesaj care a deranjat-o și a comentat imediat, mai mult amuzată de situație.

Chiar dacă Daniela este activă pe rețelele sociale, experimentează și situații neplăcute, frecvente în mediul online. Se pare că a primit un mesaj aparent trimis din greșeală, direct către ea, de la o persoană care nu o suportă.

Citește și: „E disperată de atenție” Logodnica lui Culiță Sterp a răbufnit pe o rețea socială, după ce a fost criticată de o femeie. Incredibil ce mesaj i-a transmis tânăra

„Ce figurantă îi,”   a fost mesajul trimis de o „fană” logodnicei lui Culiță .  „Ce îmi place când îmi trimiteți mesajele din greșeală, în loc să le trimiteți prietenelor și apoi le ștergeți! Ador! Nu știu cum poți să-ți dai seama dintr-o poză de cât de figurantă e o persoană, dar cred că poți să îți dai seama cât e de disperată de atenție o femeie care își pune poză de profil cu fundul.”, 

a fost mesajul postat de Daniela Iliescu pe contul său personal de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.