Fotografia emoționantă postată de Theo Rose cu fiul său: "N-am crezut vreodată că o să pot" | Foto

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 sep 2023, 23:02

Theo Rose

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose a postat o imagine adorabilă cu fiul ei, la trei luni de când a născut. Ce le-a arătat fanilor, pe Instagram.

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista este mai fericită ca niciodată de când l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha Ioan. Recent, cântăreața a postat o imagine emoționantă cu băiețelul ei pe Instagram. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut. 

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri surprinzătoare despre Anghel Damian „Avem momentele noastre zilnic când pun karaoke pe TV” Cum este Anghel Damian în postura de tătic?

Fotografia emoționantă postată de Theo Rose cu fiul său: "Nu am crezut vreodată că o să pot" 

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România! Cântăreața are o mulțime de fani, care îi sunt alături la orice pas. Astfel, Theo este foarte activă pe rețelele sociale, unde împărtășește cu urmăritorii ei aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Citește și: Cum arăta mama lui Theo Rose în tinerețe. Artista a moștenit frumusețea de la ea| Foto

În urmă cu puțin timp, Theo le-a arătat fanilor ei cum s-a schimbat viața ei în ultimele 3 luni, de când a devenit mămică. Dacă până să-l aducă pe lume pe Sasha putea dormi liniștită în patul său, iată că acum totul s-a schimbat.

Artista a publicat o fotografie pe Instagram în care le-a arătat fanilor cum doarme atunci când stă cu fiul său.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

''Astăzi, 3 luni! O binecuvântare! N-am crezut vreodată că o să pot dormi în orice poziție și nemișcată'', a scris Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose, revoltată din calea afară după ce a văzut un video incredibil

„Mi-a apărut pe Facebook, share-uit de cineva, un videoclip cu niște fetițe, eleve de școală generală, nici de liceu nu cred, care se drogau în prima zi de școală, undeva în spatele școlii, cu baloane.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?