Fotografia emoționată postată de Laurențiu Reghecampf de ziua Corinei: „La mulți ani!”. Cât de bine arată iubita antrenorului la 32 de ani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 feb 2024, 13:05

Laurențiu Reghecampf a postat un mesaj emoționant de ziua Corinei Caciuc

Sursa: Instagram: r.laurențiu

Zi mare în familia lui Laurențiu Reghecampf și a Corinei Caciuc. Iubita antrenorului a împlinit astăzi, 16 februarie, frumoasa vârstă de 32 de ani.

Laurențiu Reghecampf celebrează astăzi ziua de naștere a iubitei sale, Corina Caciuc. Antrenorul de fotbal și Corina formează un cuplu discret, păstrându-și viața privată departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cu ocazia aniversării partenerei sale, Laurențiu Reghecampf a ales să transmită un mesaj emoționant de dragoste, însoțit de o fotografie în care cei doi își împărtășesc fericirea.

Corina Caciuc a împlinit vârsta de 32 de ani

Laurențiu Reghecampf a transmis o urare emoționantă pe rețelele de socializare cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Corina Caciuc. Antrenorul de fotbal și-a exprimat sentimentele profunde de afecțiune și recunoștință printr-o fotografie cu cei doi. Această declarație publică de iubire evidențiază legătura specială dintre cei doi, iar sărbătoarea este una cu totul specială dat fiind faptul că iubita antrenorului este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Citește și: “Semeni cu Georgina Rodriguez” Ce familie frumoasă are Laurențiu Reghecampf. Fotografii emoționate alături de Corina Caciuc și de fiul său

Laurențiu Reghecampf a dorit să marcheze evenimentul special prin intermediul rețelelor de socializare, astfel că antrenorul de fotbal a împărtășit o fotografie în care cei doi își etalează fericirea, fotografie însoțită de mesajul ”La mulți ani!”.

View this post on Instagram

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au devenit părinți în anul 2022, când tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Liam. Acest eveniment a adus o bucurie imensă în viața cuplului și a întregii familii. Bucuria lor s-a multiplicat, deoarece Corina Caciuc este acum însărcinată pentru a doua oară, așteptându-și cu nerăbdare al doilea copil, tot un băiețel, care va completa și mai mult fericirea din căminul lor.

Laurențiu Reghecampf va fi tată de băiat pentru a patra oară

În urmă cu trei luni, antrenorul român și Corina Caciuc au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil împreună, urmând ca cei doi să dezvăluie și sexul bebelușului. Modul în care antrenorul a ales să dezvăluie sexul bebelușului este unul inedit. Laurențiu Reghecampf a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu un tort pe care era inscripționat mesajul „ Fetiță sau al 4-lea băiat ”.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a dezvăluit sexul bebelușului „Fetiță sau al patrulea băiat” Modul inedit prin care a făcut anunțul a strâns mii de aprecieri

Urmăritorii și-au dat imediat seama de faptul că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc așteaptă un băiețel, lângă tort fiind așezat și un pahar în care se putea observa crema de culoare albastră. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Liam, iar Laurențiu Reghecampf are încă doi băieți din căsătoriile anterioare.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta a făcut anunțul chiar de ziua de naștere a antrenorului.

Antrenorul are trei băieți, iar al patrulea este deja pe drum, însă acesta este mândru de fiecare în parte fără a face diferențe. El și Corina Caciuc și-au oficializat relația în anul 2021 și par extrem de fericiți împreună.