Fotografia postată de Narcisa Modrîngă, la aproape două luni de când Mădălin Păduran a murit într-un accident cumplit. Tânărul gonea după presupusul amant al fetei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 mai 2024, 13:21

Mădălin și-a pierdut viața după ce a pornit într-o cursă mortală după presupusul amant al Narcisei

Sursa: Facebook

Narcisa Modringa a postat o fotografie alături de iubitul ei, Mădălin Paul Păduran, tânărul care și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit, în apropierea localității Deveselu, din județul Olt.

În urmă cu aproximativ două luni, Mădălin Păduran și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit, în apropierea localității Deveselu, din județul Olt. Potrivit zvonurilor apărute la acel moment, se pare că Mădălin s-ar fi urcat la volanul mașinii sale și ar fi pornit într-o cursă nebună, încercând să îl urmărească pe presupusul amant al iubitei sale.

Din acea zi, Narcisa, presupusa lui iubită, ar fi fost considerată responsabilă de gestul nebunesc al lui Mădălin.

Fotografia postată de Narcisa, după două luni de la moartea lui Mădălin

La aproape două luni de la tragicul accident, Narcisa a postat o fotografie alături de Mădălin, amintire din urmă cu un an. 

După înmormântarea lui Mădălin, Narcisa a luat decizia de a șterge orice postare împreună cu acesta, deoarece era atacată în mediul online de internauți care o acuzau ca fiind vinovată de gestul iubitului său.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Potrivit unor dezvăluiri ale internauților de pe TikTok, tânărul ar fi aflat, în jurul orei 19:30, că Narcisa s-a dus la manichiuristă însoțită de un alt băiat. Acesta a plecat în goană spre locul unde cei doi au fost văzuți și i-a prins chiar în fața porții.

Citește și: Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări

Cel la brațul căruia se afla tânăra s-a urcat imediat în mașină și a încercat să fugă, iar Mădălin a pornit după acesta, având la bord o viteză de peste 200 km/h. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea Drumului Național 54.

Narcisa nu ar fi fost împreună cu Mădălin înainte de producerea accidentului

Deși Narcisa a fost acuzată că a luat parte indirect la accident, tânăra a susținut că era despărțită de Mădălin în momentul în care acesta a aflat de existența unui alt băiat în viața

ei. 

Citește și: Decizia radicală luată de Narcisa după moartea lui Mădălin Paul Păduran. Unde vrea să plece iubita șoferului mort în accidentul de la Deveselu

Mădălin Paul nu a mai avut nicio șansă după momentul impactului, acesta având leziuni incompatibile cu viața. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.