Fotografia șocantă postată de Dan Negru pe rețelele sociale. „Inculpații de azi erau oficialii de atunci” Unde se află prezentatorul TV

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 dec 2023, 13:54

Fotografia șocantă postată de Dan Negru pe rețelele sociale. „Inculpații de azi erau oficialii de atunci”

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, nu lipsește nici măcar o zi din mediul online, acolo unde își informează urmăritorii cu diferite subiecte controversate din țara noastră.

Prezentatorul TV este extrem de activ pe rețelele sociale, în special pe platforma Instagram, acolo unde deține aproximativ 200.000 de urmăritori. 

Fotografia șocantă postată de Dan Negru pe rețelele sociale

Prezentatorul „Jocul cuvintelor” a postat o fotografie în care apare cu gura acoperită, iar mesajul este unul puternic. 

Dan Negru aduce la cunoștința românilor știrile false, care de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea drept adevărate, iar cea mai mare putere stă în mâna jurnaliștilor. 

Citește și: „Acelor români, prea mulți, pentru care „acasă” nu mai e un loc, e un sentiment” Unde a plecat Dan Negru, chiar de Ziua Națională a României. Mesajul emoționant transmis de prezentator

„Jurnalismul moare pentru că jurnaliștii l-au omorât! Văd știri despre cei care-n pandemie aveau funcții și acum sunt acuzați. Nimeni nu vorbește despre jurnaliștii care-i apărau atunci.

Ei sunt primii care-i înjură acu'.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Țin minte sloganul „informează-te doar din surse oficiale” care era difuzat zilnic la TV.

Ori esența jurnalismului e tocmai neîncrederea în știrile oficiale. Inculpații de azi erau oficialii de atunci,” a transmis vedeta Kanal D pe pagina sa de Instagram. 

Dan Negru, acuzații dure cu privire la atitudinea mass-mediei

De asemenea, prezentatorul a mai subliniat faptul că, în jurnalism, totul funcționează în breaslă și, dacă unul ar decide să facă dreptate, ceilalți ar sări împotriva acestuia.

Astfel, jurnalismul nu poate câștiga premiul pentru moralitate în România. 

Citește și: Ce familie frumoasă are Dan Negru! Vedeta Kanal D a apărut pe coperta unei cunoscute reviste, alături de soție și copii

„Dacă atunci vreun jurnalist ar fi pus la îndoială decizia vreunui oficial, ceilalți jurnaliști l-ar fi rupt. Breasla televiziunii în România n-a avut moralitate niciodată. În anii '60-80 era vândută regimului comunist.

Prezentatorii care în decembrie '89 îl lăudau pe Ceaușescu, în ianuarie '90 îl înjurau.

Cu regele au făcut la fel, televiziunile care-l înjurau cât trăia, l-au ridicat în slăvi după moarte. Ăștia suntem.  Noi, breasla celor lași. Pentru că lașii nu pot fi morali,” a mai spus Dan Negru.