FOTOGRAFIA ZILEI. Aoleu, așa NU! Puhoi de oameni la Aeroportul Cluj. Distanțare socială...?

Autor: B.M.
Aeroportul din Cluj

Sute de oameni au fost surprinși, în cursul zilei de joi, îngrămădiți la intrarea în Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Majoritatea fără măști, mulți cu bagaje imense, oamenii au fost imortalizați de un cititor Monitorul de Cluj, care a surprins imaginile reprobabile cu aceștia stând buluc, claie peste grămadă. De precizat că Aeroportul Cluj a venit în sprijinul pasagerilor încă din luna ianuarie, atât prin distribuirea materialelor informative despre noul coronavirus, cât și prin serviciile medicale existente în permanență pe aeroportul clujean.

Contactat de Monitorul pentru a lămuri situația, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a precizat că, în cursul zilei de joi, au fost programate nu mai puțin

de 12 curse charter spre trei destinații din Germania – Berlin, Baden-Baden și Düsseldorf – cu peste 1.800 de români veniți din toată țara, care pleacă pentru muncă sezonieră.

Citeşte cum a ajuns aproape 2.000 de români să se înghesuie la Aeroportul din Cluj

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.