Fotografie de colecție! Cum se pozau Culiță Sterp și prietenul Cosmin, care i-a furat soția! "Prietenul bun îți fură nevasta"

Autor: A.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 13:45

Culiță Sterp și Cosmin Isăilă erau prieteni până când artistul și Carmen de la Sălciua au divorțat.

Culiță Sterp acuza, până ca divorțul să fie finalizat, că prietenul său, Cosmin Isăilă, a avut o relație cu soția lui, Carmen de la Sălciua. El explica faptul că cei doi sunt împreună, dar nu oficializează încă relația.

Ulterior, oficializarea s-a produs. După despărțirea de Cosmin Isăilă, Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu fostul ei soț, Culiță Sterp.

În urmă cu doi ani, când încă nu se declanșase scandalul, Culiță Sterp și Cosmin Isăilă erau prieteni și se pozau împreună.

"Cam fals prietenul ăsta al tău!!! Niciodată o femeie nu poate fi fericită... între 2 prieteni... niciodată", "Prieten fals" și "Bine spus, prietenul bun îți fură nevasta!" sunt doar câteva comentarii la poza respectivă.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua sunt din nou împreună!

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat că  s-au împăcat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au divorțat în urmă cu un an de zile, în urma zvonurilor apărute conform cărora artista l-ar fi înșelat cu cel mai bun prieten. După ce s-a despărțit de Cosmin, Carmen s-a întors în brațele fostului soț. 

Cei doi au scos prima melodie împreună după împăcare și și-au cântat iubirea în fața lumii întregi. De asemenea, cei doi se sărută în videoclip, dovada clară a faptului că s-au împăcat și că trăiesc o frumoasă poveste de iubire: 

''Așa de mare e iubirea mea, de la cer până la pământ. Strig în gura mare: te iubesc!'', sunt doar câteva dintre versurile pe care Culiță i le cântă acesteia. 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.