FOTOGRAFII INEDITE. Cum aratau starurile cand erau copii?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:17

Majoritatea starurilor de la Hollywood au muncit din greu ca sa devina celebri. Unii, insa, au fost mai norocosi!

Au cunoscut celebritatea inca de mici, dar a fost dificil sa se mentina in top. Unii s-au multumit doar cu amintirea clipelor petrecute pe platoruile de filmare, in timp ce altii au reusit sa tina prima pagina a ziarelor. Probabil nu stiati, dar cele mai in voga dive ale momentului cum ar fi Scarlett Johansson, Kristen Stewart sau controversata Miley Cyrus au privilegiul de a fi fost in lumina reflectoarelor inca de cand erau mici.

Macaulay Culkin, pustiul genial din seria “Singur acasa”, a ramas intr-un con de umbra, in timp ce Lindsay Lohan iese in evidenta doar prin scandaluri de orice fel. Urmariti o galerie foto cu imagini inedite din copilaria starurilor de la Hollywood!


##GALLERY230##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.