Fotografiile pe care Andra le-ar vrea sterse de pe internet! Cand era tanara arata ca un ''BAIETEL''

Autor: O.P.
Actualizat: 23 nov 2020, 06:35
Andra Volos

Andra Volos este una dintre cele mai sexy concurente ''Puterea dragostei'' din sezonul 2.

Andra are 21 de ani si a pasit cu mult entuziasm in casa baietilor, lasandu-i fara cuvinte, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.

Citeste si: Nelson Mondialul, decizie neasteptata: vine la Istanbul pentru a clarifica situatia fiului sau! Barbatul a recunoscut cine este fata pe care o considera potrivita pentru Livian! Iata cum a reactionat concurenta!

Fotografiile pe care Andra le-ar vrea sterse de pe internet!

Andra a recunoscut in fata baietilor faptul ca cea mai recenta relatie s-a incheiat in luna mai, anul trecut si de atunci isi cauta marea dragoste. Inca de cum a pasit in casa "Puterea dragstei", Andra a recunoscut ca nu a venit pentru un baiat anume, ci dimpotriva isi doreste mai intai sa ii cunoasca mai bine pe fiecare in parte si abia apoi sa se orienteze catre cel care o atrage cel mai mult prin felul lui de a fi.

Citeste si: Ligi, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea dragostei"! Concurenta si-a stapanit cu greu lacrimile! Iata ce marturisiri neasteptate a facut inainte de a pleca din emisiune!

Putina lume stie, insa, cum arata Andra cand era mai mica, in timpul liceului. Multi spun ca ar fi semanat cu un ''baietel''. departe de bomba sexy care a ajuns acum.

Iata imaginea pe care Andra nu si-ar dori sa o mai vada: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Te-ai culcat cu Bia"! Andreea Pirui a detonat bomba despre Mocanu! S-a lăsat cu înjurături ca la ușa cortului!

Citeste si: Bianca a detonat bomba la revenirea în casa "Puterea dragostei": Simina, însărcinată, s-a sărutat cu Jador! El a confirmat totul: "E adevărat"

Citeste si: Bianca a detonat bomba la revenirea în casa "Puterea dragostei": Simina, însărcinată, s-a sărutat cu Jador! El a confirmat totul: "E adevărat"

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.