Fotomodelul care a starnit FURIE pe Instagram: “Arata dezgustator!”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 22:40

Creatoarea de moda Stella McCartney si unul dintre fotomodele ei au fost aspru criticate in urma unei postari pe Instagram.

Mandra de colectia ei din acest sezon, creatoarea de moda Stella McCartney a postat pe Instagram o fotografie care infatiseaza unul dintre modele ei purtand un maiou din proaspat lansata colectie. Imaginea era insotita si de un comentariu din partea designerului:" Bine. Asa se poarta!".

Atat imaginea modelului, o tanara anorexica, bolnavicios de slaba, cat mai ales comentariul aprobativ al designerului i-au oripilat pe internauti.

Majoritatea s-au declarat intrigati de silueta manechinului pe care au gasit-o respingator de dezgustatoare." O imagine ingrozitoare! Nu se poarta asa, maioul e atarnat pe niste oase" sau" E bolnava si e total gresit faptul ca industria modei le cere manechinelor sa fie scheletice", sunt doar cateva dintre comentarii. Publicul a fost de asemenea socat si de remarca Stellei McCartney care a sugerat ca doar femeile slabe sunt atractive.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Episodul 22 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D vineri, 26 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.