Fotomodelul Claudia Neghină a devenit mămică pentru prima dată! Primele imagini cu bebelușul

Author: Ana Dinu
Actualizat: 24 iul 2022, 02:00
Claudia Neghină a devenit mamică pentru prima data
Sursa: Instagram

Claudia Neghină este în culmea fericirii, fotomodelul a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Claudia Neghină a născut în urmă cu puțin timp. Vedeta a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu fetița.

Claudia Neghină, primele imagini cu bebelușul

Astăzi, 21 aprilie, Claudia Neghină a devenit mămică pentru prima dată. Frumoasa blondină a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la 08:00 dimineața. Vedeta a postat pe contul său de socializare prima imagine cu fetița, dar și primele declarații.

Claudia Neghină a anunțat că cea mică va purta numele de Sofia.

”Cea mai frumoasa zi din viata mea: astazi, la 8:00, a venit pe lume printesa mea, Sofia! Nu exista cuvinte sa descriu ceea ce simt, efectiv nu m-as dezlipi de ea... si sentimentul este reciproc! Va multumesc tuturor pentru frumoasele ganduri, suntem bine si sanatoase amandoua.

#mom 💞 #happierthanever”, 
 a scris Claudia Neghină pe Instagram.

Citeste si: Prima fotografie cu chipul fetiței lui Emily Burghelea: „A venit momentul să o cunoașteți!” Cu cine seamănă micuța?

Proaspăta mămică a primit zeci de mesaje din partea urmăritorilor săi, care i-au trimis gânduri bune.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

A aflat că este însărcinată la 19 săptămâni

Claudia Neghină a dezvăluit că a aflat că este însărcinată la 19 saptămâni, după ce o prietenă i-a spus că ar putea fi însărcinată.

”Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor.

Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele”, a povestit vedeta. 

Vedeta a declarat la un moment dat că, înainte de a rămâne însărcinată nu era într-o perioadă prea bună a vieții ei, iar universul și tatăl ei au lucrat ca să schimbe acest lucru.

Mama și tatăl meu și-au dorit o nepoțică.

Din păcate, tatăl meu nu mai este printre noi, dar cred cumva că și el a lucrat la acest aspect. Sunt sigură că este trimis, mai ales că a venit și într-o perioadă când voiam o schimbare și nu știam în ce constă această schimbare. Universul ne transmite cumva ceea ce avem nevoie”,   a afirmat Claudia Neghină.

Claudia Neghină este mai fericită ca niciodată, faptul că fiica ei s-a născut este o mare bucurie pentru ea.

Citeste si: Monica Roșu a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică. Fosta gimnastă petrece cea mai mare parte din timp cu fiica sa

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?