Francesca este noua concurentă din “Casa iubirii”. Cine sunt cei doi băieți care i-au atras atenția: „Nu cred că este tiparul meu de bărbat”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 15 iul 2024, 18:16

Ea este Francesca, noua concurentă din ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

O nouă concurentă a pășit în ”Casa iubirii”, în ediția de luni, 15 iulie. Francesca și-a făcut apariția în casa băieților într-un mod inedit. Iată cine este noua concurentă din ”Casa iubirii”!

Francesca are 21 de ani, vine din Timișoara și cântă. Tânăra i-a fermecat pe băieți cu vocea ei, însă doar doi băieți i-au atras atenția.

Citește și: Denisa, primele declarații după eliminarea din Casa iubirii! Care este cel mai mare regret al tinerei: "Din păcate..."

Ea este noua concurentă din ”Casa iubirii”

După plecarea Denisei în gala de duminică, o nouă concurentă și-a făcut apariția în ”Casa iubirii”. Francesca a intrat cântând în casa băieților, lucru care i-a surprins și impresionat pe acești.

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! O nouă concurentă intră în competiție! Aflați ce se va întâmpla, luni, 15 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Sunt cântăreață. Cânt muzică de petrecere, ușoară, populară, de toate. Am început cu muzică ușoară și ulterior am trecut la muzică de petrecere și populară. Pentru că merg să cânt la evenimente.

Înainte să vin la emisiune, am moderat eu o emisiune în online, o emisiune cu dedicații muzicale.”
a spus Francesca, noua concurentă din ”Casa iubirii”.

Francesca le-a dezvăluit băieților că este din Timișoara și că are prieteni în comun cu Patrick. Deși susține că nu a intrat pentru nimeni în mod special, Francesca vrea să se axeze pe băieții singuri.

Patrick și Bogdan sunt băieții care i-au atras atenția Francescăi

Francesca a dezvăluit că nu este genul de persoană care s-ar băga într-un cuplu, motiv pentru care se va axa pe băieții singuri. Deși Robi nu se află într-un cuplu, Francesca susține că nu ar fi tiparul ei de bărbat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

Francesca: Nu am intrat pentru nimeni, am zis că vreau să cunosc băieții singuri. Băieții singuri sunt Bogdan și Patrick. Robi mi se pare puțin cam mare pentru mine.  Îmi place de Robi ca atitudine, e așa de viață, dar nu cred că este tiparul meu de bărbat.

Citește și: Alexandra, pusă la zid de concurenții din Casa iubirii: "Ai vrut să intri într-un joc cu Patrick!" Cum se apără tânăra? Aflați ce se va întâmpla în ediția de duminică, 14 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Francesca își dorește un bărbat inteligent și care să o facă să zâmbească. Noua concurentă susține că nu și-ar dori ca bărbatul din viața ei să o controleze. Cât despre băieții care i-au atras atenția, Francesca susține că și-ar dori să-i cunoască pe Bogdan și Patrick.

Francesca: Sunt doi care mi-au atras atenția, Bogdan și Patrick. 

Cât despre Gagea, aceasta a mărturisit că este un băiat simpatic, însă îl consideră puțin cam imatur.

Francesca: Mi se pare că e puțin imatur. Gagea e un băiat foarte drăguț fizic, dar mi se pare puțin imatur.

Aici puteți urmări momentul în care Francesca a pășit în ”Casa iubirii”: