Francesca, fosta concurentă de la “Casa iubirii”, supărată pe Robert și Giuly: „Mă deranjase”. Care a fost motivul neînțelegerii

Autor: Diana Bostan

Francesca de la ”Casa iubirii” a vorbit despre Robert și Giuly.

Sursa: Captură Youtube

În cadrul emisiunii "Culisele iubirii", Francesca, fosta concurentă de la "Casa iubirii", a intervenit prin apel video pentru a oferi detalii despre viața ei de după participarea la reality show.

În timpul discuției cu Bianca Comănici, Francesca a adus în prim-plan o situație care a deranjat-o, legată de Robert și Giuly, doi foști concurenți ai aceleași emisiuni. Tânăra susține că le-a scris celor doi după descalificare, însă aceștia ar fi uitat să-i răspundă.

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”

Motivul pentru care Francesca s-a supărat pe Robert și Giuly

Francesca a explicat că a încercat să ia legătura cu Robert și Giuly după ce aceștia au fost descalificați din competiție, însă nu a primit niciun răspuns. Acest lucru a făcut-o să se simtă ușor supărată.

Citește și: Francesca, prima reacție după eliminare: "Drumul meu nu se oprește aici!" Ce mesaj neașteptat a postat fosta concurentă de la Casa iubirii pe rețelele sociale

Tânăra a menționat că Robert i-a explicat că nu i-au răspuns la momentul respectiv deoarece erau într-o perioadă dificilă, fiind proaspăt afectați de situația din emisiune și nu se simțeau în totalitate bine. De asemenea, Francesca a primit asigurări că atât Robert, cât și Giuly o apreciază și nu și-au schimbat părerea despre ea. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

„Cu Robert și Giuly chiar ieri am vorbit, mai bine spus cu Robert, doar că mesajul de la Robert a fost din partea amândurora. Mi-a scris un mesaj în care mi-a spus că a văzut în online că sunt ”supărată”, bine, dar nu eram supărată, dar puțin mă deranjase. Nu înțelegeam de ce nu mi-au răspuns la mesaj. Mi-au spus că atunci când le-am scris era proaspătă treaba, că nu erau ei 100% ok.

Și Robert mi-a spus că a uitat să-mi răspundă ulterior. Nu-mi văzuse mesajul și ulterior a uitat. Eu am înțeles pentru că și mie mi se întâmplă. Mi-au spus că mă apreciază foarte mult și că nu și-au schimbat părerea despre mine.”, a spus Francesca, la ”Culisele iubirii”.

Cum s-a schimbat viața Francescăi după ”Casa iubirii”

Pe lângă această situație, Francesca a vorbit și despre viața sa de zi cu zi, subliniind că programul său este foarte încărcat.

După ce a părăsit ”Casa iubirii”, Francesca și-a dedicat timpul carierei sale, dar și studiilor.

Citește și: Francesca nu mai suportă tonul Rebeccăi și răbufnește: „Am explodat și eu, că sunt om”

Fosta concurentă este extrem de fericită și încântată de faptul că este pe punctul de a lansa două piese noi.

„Programul meu este foarte încărcat.

Mi-am reluat toate activitățile, muzica, a început și facultatea. Îmi place să fiu așa ocupată, să am treburi, să nu stau o secundă. Așa că e totul bine, sunt acasă cu familia și mă bucur foarte mult. Am două hit-uri care sunt în pregătire. Am scris una dintre piese, mai am de scris una.”, a mai spus Francesca.