Francesca l-a chemat pe Gagea în camera roșie. Ce dezvăluire surprinzătoare i-a făcut tânăra: „Îmi place foarte mult”

Autor: Diana Bostan

Francesca l-a chemat pe Gagea în camera roșie.

Sursa: Kanal D

Situație neașteptată în ”Casa iubirii”. Francesca l-a chemat pe Gagea în camera roșie, iar discuția celor doi a fost una extrem de interesantă.

În ediția de vineri, 2 august, Francesca a uitat de Bogdan și l-a chemat pe Gagea în camera roșie. Concurentul a fost surprins de alegerea făcută de Francesca, iar cei doi au descoperit că au foarte multe lucruri în comun.

Citește și: Robi, mesaj emoționant de dragoste în mediul online: „Cu tine viața mea”! Postarea concurentului de la „Casa iubirii” care a pus pe toată lumea pe jar

Francesca l-a chemat pe Gagea în camera roșie

Gagea a fost surprins în momentul în care a fost chemat în camera roșie, crezând că este un plan diabolic pus la cale de fosta lui iubită.

Gagea: Dacă e Alexandra nu stau.

Citește și: Gagea este chemat de o concurentă neașteptată în camera roșie! Aflați cine ia decizia uimitoare în episodul de vineri, 2 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Spre surprinderea acestuia, Francesca a fost cea care l-a chemat în camera roșie. După cunoașterea eșuată cu Bogdan, concurenta a simțit nevoia de a discuta cu Gagea, acesta fiind considerat de Francesca o persoană amuzantă.

Francesca: Ești surprins puțin? Te-am chemat că mă simt confortabilă cu tine. Și chiar râd foarte multe cu tine. Îmi place foarte mult că ești amuzant.

Eu am avut și situația cu Bogdan și nu simt să mă apropii super mult de un băiat.

Francesca susține că Bogdan nu a fost corect

Întrebată de Gagea dacă se simte dezamăgită de Bogdan, Francesca i-a mărturisit că nu au existat sentimente, însă este de părere că Bogdan nu a procedat corect și că și-a schimbat părerea despre el.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Gagea: Cum ești? Ești dezamăgită?

Francesca: Nu e ca și cum mi-am făcut vreo așteptare, nu am prins nici sentimente, nici nu a fost focul ălă. Sunt un pic dezamăgită pentru că aveam o altă impresie despre Bogdan și mi-am schimbat-o. Mi se pare că nu a fost 100% corect cu mine.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Julia și Robi! „Decid să renunț”. Blondina și-a îngrijorat fanii

Francesca și Gagea s-au simțit bine în camera roșie, iar Gagea a menționat că dacă între  cei doi nu va fi ceva amoros, cu siguranța vor putea fi prieteni, fiind și din aceeași zonă. Gagea a mărturisit că a trecut printr-o situație grea și că nu-și dorește o relație pansament.

Gagea: Suntem și de acolo din zonă. Putem fi și prieteni, nu neaparat să o ducem într-un sens amoros.

Nici eu nu sunt sigur pe mine. Nu vreau ca următoarea persoană care intră în viața mea să fie pansament.

Francesca: Dar ce bine gândești. Parcă te-ai maturizat.

Aici puteți urmări momentul din prima parte a ediției de vineri, 2 august, a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.