Francesca nu mai suportă tonul Rebeccăi și răbufnește: „Am explodat și eu, că sunt om”

Autor: Laura Macovei

Teodora și Francesca nu mai suportă tonul Rebeccăi

Sursa: Kanal D

Francesca și Rebecca au parte de o mică dispută, după ce tonul Rebeccăi ar fi fost deranjant pentru Francesca în Gala de duminică.

Se știe deja că Rebecca este o fire mai impulsivă, iar tonul ei nu este agreat de toți concurenții. De aceeași părere sunt Teodora și Francesca.  

Citește și: Virginia și Moldo au încheiat cunoașterea! Andreea Mantea crede că totul ar fi pornit de la Teodora. Care este, de fapt, adevăratul motiv al separării

Rebecca nu înțelege de ce Francesca nu și-a spus of-urile

Francesca s-a arătat deranjată de tonul Rebeccăi, iar Teodora o susține. Cele două sunt de părere că Rebecca ar trebui să mai lucreze la reacțiile sale impulsive, care uneori sunt deranjante pentru toți concurenții.

Andreea Mantea: Ce s-a întâmplat, Teodora? Erai cam abătută.

Teodora: Eu și Francesca ne spuneam of-urile, cum s-ar spune.

Andreea Mantea: Pe scurt: of-ul vostru este Rebecca? Tonul Rebeccăi?

Teodora: Nu.

Rebecca: M-ați bârfit, fetelor?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Francesca: Nu e bârfă, pentru că am venit și la masă și ți-am spus în față chestia asta.

Teodora: Tonul ei e deranjant pentru toată lumea câteodată, nu am zis eu ceva personal.

Rebecca: Nu mi se pare că am mai țipat eu.

Oricum eram sigură că și dacă nu mai țip, tot o să se trezească cineva că țip. Așa e lumea și când vede că tu încerci, tot zice.. A zis că o deranjez din Gală. De ce nu m-a luat așa de umăr să-mi spună că o deranjează? Dacă mi-ar fi zis, mi-aș fi schimbat comportamentul.

Rebecca înțelege, dar este deranjată de faptul că Francesca nu i-a spus ce o deranjează în momentul respectiv.

Francesca: Eu nu i-am spus nimic în Gală, pentru că sunt genul de om care lasă de la el și am zis că poate a fost o greșeală, că este impulsivă. Eu am stat cu tine în afară pentru că îmi este drag de tine și susțin chestia asta. Doar că astăzi, văzând că se continuă aceleași greșeli, am explodat și eu, că sunt om. 

Rebecca: Te înțeleg, eu nu m-am supărat că mi-ai zis. Mă deranjează doar că nu mi-ai spus. Nu poți să ai pretenția că eu visez ce te deranjează pe tine. 

Urmărește întregul material mai jos: