Francesca, prima reacție după eliminare: "Drumul meu nu se oprește aici!" Ce mesaj neașteptat a postat fosta concurentă de la Casa iubirii pe rețelele sociale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2024, 13:46

Francesca este concurenta care a părăsit Casa iubirii, în Gala de duminică, 15 septembrie. Iată ce mesaj emoționant a transmis tânăra după eliminare.

În ediția de Gala a emisiunii Casa iubirii, de duminică, 15 septembrie, Francesca a fost eliminată din cadrul emisiunii Casă iubirii. Din nefericire, tânăra nu a reușit să își găsească perechea deși a încercat mereu să poarte conversații cu toți băieții pentru a-i cunoaște mai bine, însă niciunul dintre ei nu a făcut-o să se simtă iubită și apreciată. Cu toate acestea, fosta concurență a plecat cu zâmbetul pe buze.

Iată ce a declarat Francesca la scurtă vreme după ce a părăsit competiția. Urmăritorii săi au fost profund impresionați de mesajul tinerei.

Francesca a fost eliminată din Casa iubirii

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii a predominat o atmosferă tensionată deoarece concurenții au aflat încă de la început că va există o eliminare. Astfel, toți au așteptat cu nerăbdare și cu mari emoții verdictul adus de către Andreea Mantea spre finalul serii.

Cei trei nominalizați spre eliminare au fost Rebecca, Francesca și Patrick.

Citește și: Răsturnare de situație! Patrick, Rebecca și Francesca, în prag de eliminare: „Mi-ar părea rău să plece” Cine a părăsit „Casa iubirii”

În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că Rebecca și Patrick au fost salvați de voturile de susținere ale telespectatorilor, în vreme ce Francesca a fost nevoită să plece acasă.

Deși a afișat un zâmbet frumos, tânăra a mărturisit că regretă în adâncul inimii sale că a fost eliminată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

„A fost o experiență frumoasă și nu regret absolut deloc că am făcut parte din acest proiect!”, a

spus Francesca înainte de a părăsi Casa iubirii.

Francesca, prima reacție după ce a fost eliminată din Casa iubirii

În cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubirii, Francesca a ajuns în pragul eliminării, alături de Patrick și Rebecca, însă în cele din urmă ea a fost cea care a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost nevoită să plece acasă.

La scurtă vreme după eliminare, tânăra a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire atât concurenților rămăși în Casa iubirii, cât și urmăritorilor săi, care au susținut-o pe întreaga perioadă petrecută în cadrul show-ului matrimonial.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important pentru Robert! Concurentul izbucnește în plâns. Care este motivul?

„Dragii mei, vreau să încep prin a vă spune mulțumesc, pentru că ați fost alături de mine în această aventură numită „Casa iubirii”! Sunt

extrem de recunoscătoare pentru susținerea voastră! Fiecare mesaj, fiecare apreciere, a însemnat enorm pentru mine și m-a ajutat să merg mai departe. Participarea la „Casă Iubirii” a fost o experiență care m-a ajutat să cresc și să mă maturizez. De la un „copil” care trăia într-o «lume roz», am ajuns (aproape) „adult” și am înțeles că viața nu e roz, ci are mai multe culori. Am avut plăcerea să cunosc oameni extraordinari și să trăiesc alături de ei momente care vor rămâne cu mine pentru totdeauna. Vă pot spune că această etapă din viața mea s-a caracterizat printr-o multitudine de emoții puternice, pe care nu m-aș fi gândit că le pot simți într-un timp atât de scurt. Drumul meu nu se oprește aici, așa că vreau să vă invit să rămâneți alături de mine! Abia aștept să împărtășesc cu voi noile mele proiecte și să continuăm această călătorie împreună! Va iubesc!”, a scris Francesca pe contul ei de Instagram.