Franta e in iar in stare de soc! Un barbat a fost DECAPITAT in timpul unui atac terorist, la Lyon

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 09:00

O persoana a fost ucisa si mai multe ranite in urma unui atac jihadist asupra unei uzine din apropiere de Lyon, anunta Hotnews.ro, care citeaza AFP.

Un cadavru a fost gasit decapitat in apropiere de uzina, afirma o sursa apropiata anchetei.

Potrivit surselor citate, autorul prezumtiv al atentatului purta un drapel islamic.

"Potrivit ziaristilor de la cotidianul local Le Dauphine Libere, un barbat ar fi patruns in uzina chimica "Air Products" din Saint-Quentin-Fallavier, in departamentul Isere, si ar fi "deschis mai multe butelii de gaz, revendicandu-se ca apartinand Daesh (gruparea terorista Statul Islamic), cu drapele islamiste in maini".



n barbat a fost decapitat in interiorul curtii, dar nu este vorba de un angajat al societatii. Capul sau ar fi fost gasit la cateva zeci de metri de corp, agatat in gardul uzinei.

Un alt barbat ar fi grav ranit, se pare ca nici in acest caz nu este vorba de un angajat al societatii. Deocamdata nu se stie nimic despre autorul atentatului"
,
scriu jurnalistii hotnews.ro, care citeaza publicatia  Dauphine Libere.

Capul barbatului decapitat era acoperit cu inscriptii in limba araba.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un militant al Statului Islamic (arhiva).

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.