Frate si sora, au stiut unul de existenta celuilalt, dar nu s-au putut intalni. Afla motivul urmarind o poveste cutremuratoare! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:56

Costinel Valciu a trait toata viata lui amarul despartirii de cei dragi. Cand avea 5 ani tatal lui a plecat de acasa, lasandu-l, nepasator, pe el si pe mama lui in urma.

Doi ani mai tarziu, mama lui avea sa se recasatoreasca. Tatal vitreg l-a iubit foarte mult pe Costinel si a fost alaturi de el pana la sfarsitul vietii.

Cand era mai mic, Costinel a aflat o poveste care l-a trezit ca dintr-un vis urat. Tatal lui se recasatorise, avea o fetita, dar, intocmai ca si in cazul lui, barbatul a parasit si acea familie. Vestea ca are o sora in alt colt de lume i-a rasunat mult timp in urechi.
Il durea ca un copil cu acelasi sange ca si el a suferit de pe urma plecarii tatalui.

Dupa ce a crescut, Costinel a incercat sa se intalneasca cu tatal care l-a abandonat, dar s-a izbit de fiecare data de un refuz din partea acestuia. Moartea tatalui vitreg, un adevarat sprijin, l-a afectat mult pe Costinel.

Dupa 38 de ani, si-a luat inima in dinti si a hotarat ca este timpul sa isi cunoasca sora vitrega.
Nu stia decat ca o cheama Lacramioara.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.