Fratele Anei, fata găsită în lada unui pat, crede că mama acesteia știa că nu mai trăiește. Principalul suspect, iubitul femeii, refuză extrădarea

Autor: Andreea Buinoschi

Autoritățile din România încearcă să îl aducă pe Marcel Șerbuc în țară

Sursa: observatornews.ro

Fratele vitreg al Anei, fata găsită fără viață, în lada unui pat dintr-un apartament din București, cere ca mama fetei să fie inculpată în dosar, deoarece ar fi știut că fiica ei nu mai trăiește. Între timp, Marcel Șerbuc, iubitul femeii și principalul suspect, nu vrea să fie judecat în Olanda.

Ancheta în cazul Anei continuă, iar fratele vitreg al acesteia este de părere că mama copilei știa foarte bine că fiica ei este moartă și cere să fie inculpată în dosar. Ana a fost găsită fără viață la o lună de când a fost data dispărută.

Fratele vitreg al Anei crede că mama ei știa că nu mai trăiește

Ancheta este continuată de către polițiștii de la omoruri, iar fratele vitreg al fetei a venit în fața acestora, unde a precizat că este de părere că mama fetei știa foarte bine

că aceasta nu mai trăiește.

În tot acest timp, autoritățile din România încearcă să îl aducă pe Marcel Șerbuc în țară, pentru a fi audiat, dar acesta refuză să fie extrădat din Olanda. În urmă cu o săptămână, pe numele acestuia, a fost emis un mandate European de arestare.

Bărbatul a fost prins, în Olanda, în timp ce se afla pe stradă, în urma colaborării dintre poliția din România și cea din Olanda.

În urmă cu două zile, 12 iunie, magistrații olandezi au validat mandatul emis pe numele acestuia, iar extrădarea acestuia trebuie decisă în cel mult 90 de zile.

Citește și: „Sper să fie condamnat. Și mama”. Când și-a pierdut, de fapt, Ana viața și cum ar fi încercat mama fetei să îl ajute pe principalul suspect, iubitul ei, să scape

În timp ce fratele vitreg al Anei o învinovățește și pe mama fetei, Marcel Șerbuc a refuzat și extrădarea și a refuzat și să colaboreze cu polițiștii români.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marcel Șerbuc vrea să depună contestație

Marcel Șerbuc este nemulțumit de decizia de extrădare și și-a exprimat dorința de a depune contestație, deoarece nu vrea să fie anchetat de autoritățile din România. Tribunalul București a transmis, deja, documentele cerute de judecătorii olandezi, pentru ca acesta să ajungă în România.

Anchetatorii și familia Anei speră ca bărbatul să ajungă în România, pentru a fi interogat, mai ales că mama acestuia a declarat că, în urmă cu ceva timp, a sunat-o și i-a spus că a ucis-o pe Ana din greșeală.

Bărbatul a precizat că ar fi avut o discuție aprinsă cu aceasta, a împins-o, iar ea s-ar fi dezechilibrat și a căzut cu capul de cadă, începând să sângereze și să tremure. Cu toate acestea, în urma autopsiei, s-a constatat că Ana a murit violent, strangulată, nu cum i-a povestit acesta mamei sale.

Citește și: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat

Timp de mai multe zile, Marcel Șerbuc a fost căutat, iar, la un moment dat, mama fetei a fost și ea considerată suspect, dar, în urma audierilor, neavând anchetatorii suficiente probe împotriva ei, a scăpat de această acuzare.