Fratele geamăn al principalului suspect în cazul triplei crime din Capitală, rupe tăcerea: „S-a și uitat pe vizor, dar n-a deschis”. În ce stare au fost găsite cele trei cadavre

Autor: Diana Bostan

Fratele principalului suspect în cazul triplei crime din București a rupt tăcerea.

Sursa: Captură Digi24/ Antena 3

Geamănul bărbatului acuzat de tripla crimă din București a oferit detalii uluitoare despre descoperirea cadavrelor și despre comportamentul principalului suspect în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului.

Într-un interviu acordat pentru Antena3CNN, fratele geamăn a descris cum a ajuns să afle despre tragedie și cum fratele său a încercat să își ascundă faptele plasând vina asupra lui.

Citește și: La ce gest a recurs principalul suspect în cazul triplei crime din Capitală după teribila faptă: „Nu avea cum să le lase în viață”. Motivul pentru care bărbatul a refuzat să-i deschidă ușa fratelui geamăn

Fratele geamăn al principalului suspect în cazul triplei crime din Capitală a rupt tăcerea

Bărbatul a dezvăluit faptul că, în ziua respectivă, a încercat să ia legătura cu fratele său, dar nu a primit niciun răspuns la ușa apartamentului. A observat că vizorul ușii reflecta lumina într-un mod neobișnuit, ceea ce i-a stârnit suspiciuni. În fața lipsei de răspuns și a schimbărilor vizibile, a decis să sune la 112, exprimându-și îngrijorarea că ceva ar fi putut să se întâmple cu familia sa.

Citește și: Cui aparține cadavrul descoperit pe un dig din stațiunea Mamaia. Anchetatorii au identificat urme de violență pe corpul victimei

„Marți m-am îndreptat către casă, în timpul acesta mă suna. Am bătut la ușă, am sunat, nu mi-a mai răspuns. Dar am văzut schimbări, schimbări, adică de stânga dreapta, ceva de genul acesta, pe vizor, fiind lumină, reflecta lumina pe vizor.

Am observat că s-a și uitat pe vizor, dar n-a deschis sau n-a comunicat absolut nimic.”, a dezvăluit bărbatul pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

La sosirea echipajului de urgență, autoritățile au descoperit trei trupuri neînsuflețite în interiorul locuinței. Geamănul a declarat că fratele său, Petrică, ar fi încercat să acopere două dintre cadavrele în huse de lenjerie de pat cu fermoar. Descrierea lui a fost confirmată de anchetatori, care au găsit în locuință aceste huse utilizate pentru a ascunde trupurile.

„Individul Petrică, din interior, chiar a făcut niște acuzații, la care unul dintre polițiști: A deschis ușa și până la urmă au constatat că sunt trei trupuri neînsuflețite.

Ulterior mama, Nicolae și Gabriela sunt decedați. La criminalistică am văzut pe poze, am văzut că erau huse de lenjerie de pat cu fermoar care se trage, se închide și se deschide cu fermoar”, a mai spus geamănul criminalului, pentru Antena3CNN.

Suspectul a fost arestat preventiv

Principalul suspect a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este supus unei expertize psihiatrice pentru a evalua starea sa mentală.

Suspectul, în vârstă de 46 de ani, cunoscut pentru problemele sale psihice, este acuzat că a comis o crimă teribilă împotriva propriei familii.

Citește și: Mărturisiri cutremurătoare în cazul triplei crime din Capitală: „Nu am dormit toată noaptea”. Ce au dezvăluit anchetatorii în legătură cu arma crimei

Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a ucis mama, sora și unul dintre frați folosind zeci de lovituri de cuțit. După săvârșirea acestor acte de violență, a încuiat apartamentul în care locuia cu victimele, a făcut curățenie și a încercat să ascundă dovezile crimei.